Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor: „Nu văd șanse între Deea și Robert”. Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei

Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor. În ultima perioadă, lumea mondenă a fost cutremurată de multe divorțuri și despărțiri neașteptate. Unul dintre ele este cel dintre Dinu și Deea Maxer, care s-au despărțit după 18 ani de zile, iar acum, fiecare are o altă relație.

06 ian. 2024, 09:20
Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor: „Nu văd șanse între Deea și Robert”. Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei
Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor

Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor și despre posibilitatea ca aceștia să rămână ancorați în povestea de dragoste trăită în prezent. Dacă în cazul artistului, veștile sunt destul de bune, pentru Deea Maxer viitorul s-ar putea să fie surprinzător.

Citește și: Carmen Harra, despre Anamaria Prodan şi viitorul amoros al acesteia: „Mai trebuie să aștepte. Multe răni sunt încă deschise”

Carmen Harra aruncă bomba despre relațiile de după divorț ale vedetelor

Relația cu Robert nu este ce credem noi, nu este nici ce crede ea sau Robert. Aici este toată confuzia, nu știm exact ce se întâmplă între ei doi. Când vine vorba despre relația dintre Dinu și Magdalena, îi dau șanse atât timp cât Dinu o lasă pe ea să fie forța numărul 1.

El e foarte așezat, calm, pragmatic și foarte cu picioarele pe pământ, ceea ce e foarte interesant. Eu văd șanse între Dinu și Magdalena, nu prea văd șanse între Deea și Robert.

Pe Deea mereu în viziunea mea o văd cu altcineva, un bărbat care să-i țină piept, să fie pe măsura ei și încă nu l-a găsit. Are ea în cap pe cineva și o văd într-o altă situație. Faceți tot ce puteți ca lucrurile să progreseze, dacă ele se încurcă undeva, încercați să vedeți dincolo de momentul actual. Dinu e complet diferit față de Robert și poate că pe moment de asta avea nevoie Deea.”, spune Carmen Harra, în cadrul emisiunii WowNews.

Ce spune despre Oana Roman și Marius Elisei

Un alt divorț extrem de mediatizat și răsunător al anului 2023 a fost și cel dintre Marius Elisei și Oana Roman. După multe șanse și încercări, cei doi au decis în luna septembrie a anului trecut să meargă, în final, pe drumuri separate, decizie care i-a aparținut în totalitate Oanei, spune Carmen Harra.

Nu știu dacă mă credeți, dar cel care a vrut să tragă de căsnicie a fost el. Divorțul e generat de ea, nu de el, nu știu ce știți voi sau ce afirmă ei. După codurile lor, generatoarea de separare este ea. Între ei este o relație de înțelegere, nu una de mare iubire. Aici e o relație de completare, cel care ar vrea să facă mereu pace este mai mult el, pe care-l văd foarte spiritual, intens, foarte dornic să reușească și material, dar are o forță spirituală foarte frumoasă.

Dacă ea a dorit ca divorțul să fie definitiv, adevărul e undeva la mijloc. Pe el îl văd într-o altă relație și având un copil cu altcineva. În viața ei s-ar putea să intre un om din politică, în următoarele 8 luni sau un an. Nu cred că au comunicat niciodată, a fost dorința lui de a avea această familie, ea și-a dorit acest copil pe care-l are.

Ea își dorește pe cineva cu care să se potrivească, la nivel intelectual. În relații, gândirea joacă un rol extrem de important. Eu o văd găsindu-și pe cineva care să-i fie și corespondent la nivel mental și atunci mult mai fericită.”, a continuat acesta.