Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Carmen Harra spune 2023 este un an de trezire și că ar fi primul an de iluminare din ciclul următorilor 11 ani. Se pare că anul 2023 va aduce sfârșitul războiului din Ucraina, pentru că Vladimir Putin, președintele rus, bate deja în retragere, spune Harra.

09 dec. 2022, 18:22
Carmen Harra, avertisment cumplit pentru 2023: „Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete”

Carmen Harra avertizează că anul 2023 ar putea aduce un colaps economic atât de puternic. Mai mult, pe lângă catastrofa financiară pe care o prevede în viitor, clarvăzătoarea spune că „următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Carmen Harra, în emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM.

Carmen Harra anunţă un 2023 de răscruce pentru ţara noastră: „Vine o perioadă crâncenă! Românul își va dori să-şi repare greşelile şi să acţioneze”

Carmen Harra, previzuni pentru începutul lui 2023: „Un dezastru material”. Ce îi așteaptă pe români

„Încă de când a apărut covidul eu am avertizat că ăsta e un virus, dar va apărea altul. Noul virus va apărea undeva la sfârșitul anului 2023. Va fi un virus care se ia prin alimentație și care va afecta sistemul digestiv. (…) Dacă atacăm sistemul digestiv, putem, prin virusul care va veni, să decimăm de 10 ori mai mult din populație decât s-a întâmplat înainte. Ăsta este un virus de o mie de ori mai periculos!”, a prevenit Harra.

Carmen Harra a început prin a spune că în 2023 este foarte posibil să ne confruntăm cu un colaps economic atât de puternic, încât vom fi nevoiți să ne schimbăm monedele. Iar vina este în totalitate a celor de la conducere, potrivit spuselor lui Carmen Harra. Pe lângă catastrofa financiară care ne va chinui în viitor, „următorii 10 ani vor fi o perioadă crâncenă pentru omenire! Ăștia sunt anii fatidici. Biblia mereu vorbește de perioada aceea de 7 ani în care oamenii suferă de boli, de sărăcie, de foamete și așa mai departe. Noi traversăm acea perioadă acum, trecem prin purgatoriu”, a avertizat Harra.

Se termină războiul în 2023?
Se pare că anul 2023 va aduce sfârșitul războiului din Ucraina, pentru că Vladimir Putin, președintele rus, bate deja în retragere, spune Carmen Harra. Ea a explicat că Antihristul Putin are cifra destinului 7 și va intra într-un an guvernat de această cifră. „Este sub steaua a trei de șapte: cifra personală, cifra anului și cifra destinului. Forța lui energetică se termină aici, sub coincidența cifrei 7”, a punctat Harra.

Carmen Harra, previziuni pentru 2023: „Vine dezastrul, proteste uriaşe în toată lumea, prăpăd social şi în România”
Soarta României în următorii ani
„Românii au un reviriment! Există o reîntoarcere energetică, o reintegrare. Românul își va dori să-și repare greșelile și să acționeze”, a declarat Carmen Harra spre finalul emisiunii.