Carmen Harra, clarviziuni despre o tragedie în România: „Va veni un cutremur în viitor, deci românii să fie vigilenți”

Una dintre cele mai cunoscute clavăzătoare din România, Carmen Harra, a vorbit despre care sunt previziunile ei cu privire la un potențial cutremur la noi în țară. Ea este de părere că tragedia din Turcia ar fi putut avea în spate o mână umană și nu o tragedie a naturii.

13 feb. 2023, 19:49
Carmen Harra, clarviziuni despre o tragedie în România: „Va veni un cutremur în viitor, deci românii să fie vigilenți”
Carmen Harra despre cutremur

Tragedia din Turcia și Siria a șocat o lume întreagă, iar teama s-a propagat printre oameni, în special în România, unde toată lumea este conștientă de faptul că un astfel de cutremur ar distruge mii de clădiri și ar ucide zeci de mii de oameni. Carmen Harra, celebra clarvăzătoare, este de părere că această calamitate nu are numai cauze naturale, ci bănuiește că ar putea fi vorba și de o mână umană la mijloc.

Citește și: Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023: Încercați să nu ţineţi banii în bancă

“Mie mi se pare foarte ciudat cutremurul ăsta, în felul în care s-a întâmplat și magnitudinea lui. Nu știu dacă e și o mână umană la mijloc, nu numai revolta pământului față de așa ceva. Deci nu mi se pare că e un simplu cutremur. E ceva mult mai complex aici care s-a întâmplat și simt în intuiția mea că e și o mână umană la mijloc, într-un fel sau altul. Deci e ca un avertisment, vine ca ceva cu dublu tăiș. E mult mai complexă situația decât pare!”, a declarat Carmen Harra, potrivit ciao.

Despre un cutremur în România, Carmen Harra a afirmat că nu ar trebui să fim îngrijorați, deoarce nu vede în viitorul apropiat un astfel de dezastru natural. Clarvăzătoarea avertizează că în România vor exista totuși cutrumere, doar că vor fi de altă natură. Totuși această atrage atenția că ar trebui ca oamenii politici să acorde mai multă atenție clădirilor din Capitală care ar trebui consolidate.

“Nu văd în România un cutremur de proporțiile astea în viitorul apropiat. Văd cutremure mici, tolerabile, dar nu așa ceva, deci românii să fie vigilenți pentru că întotdeauna e bine să fii vigilent la așa ceva, să ai grijă, și în  special, în București, nu se face nimic să se consolideze clădirile care sunt în pericol. Vă ocupați de orice altceva, dar nu ca să vă protejați sau să vă gândiți la viața oamenilor, dat fiind faptul că Vrancea este o zona seismică.”, a continuat aceasta.

Cutremure cu o intansitate mică ar putea să mai existe, însă o tragedie ca aceea din ’77 nu va exista în viitorul apropiat.

„Însă lucrurile nu se repetă cum au fost, cutremurul din ’77 a fost un cutremur care a dărâmat centrul Bucureștiului. Va veni un cutremur în viitor, dar nu imediat și nu în centrul Bucureștiului, ci în  zonele apropiate, fără să producă astfel de nenorociri. Nu este în viitorul imediat apropiat așa că puteți să stați liniștiți, deși e greu să stați liniștiți când știi că trăiești într-o astfel de zonă și mai ales că ciclic, astfel de cutremure se întâmplă. Nu se întâmplă nimic pe parcursul anului 2023, nimic de genul ăsta pentru români!”,  a mai spus Carmen Harra, pentru sursa citată.

Carmen Harra despre cutremurul care va lovi România

Carmen Harra a mai spus că în următoarea perioadă ar trebui să ne pregătim pentru alte tipuri de cutremure, cel mai grav fiind cel din zona economiei, care va afecta milioane de români.

“Cutremurele sunt politice, cutremurele sunt de altă natură,  în special economice, devastatoare, în perioada care urmează, așa că trebuie să ne înarmăm cu înțelepciune să știm cum să navigăm prin această perioadă dificilă prin care trece omenirea. Avem și o mică bucurie că totuși nu ne paște așa ceva! Aveți grijă de voi pentru că trebuie să faceți ceva cu acest București care parcă e devastat întotdeauna! De câte ori vin în București văd clădirile atât de murdare și atât de neîngrijite, ar trebui făcut ceva. Primarul ar trebui să se ocupe de aspectul Bucureștiului”, a mai adăugat Harra.

Citește și: Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi