Carmen Harra dă verdictul în cazul poveștii de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce a declarat despre cei doi

Carmen Harra este cunoscută pentru previzunile pe care le face. De cele mai multe ori, multe dintre acestea se și adeveresc. Recent, aceasta a făcut câteva mărturisiri despre relația dintre Theo Rose și Anghel Damian.

16 nov. 2022, 13:41
Carmen Harra dă verdictul în cazul poveștii de dragoste dintre Theo Rose și Anghel Damian. Ce a declarat despre cei doi

Carmen Harra este cunoscută pentru previzunile pe care le face. Clarvăzătoarea a făcut recent dezvăluiri despre povestea de dragoste dintre Carmen Harra și Anghel Damian, iar previziunile sunt unele extrem de sumbre.

Ce spune Carmen Harra despre relația dintre cei doi

Povestea dintre cei doi a impresionat pe toată lumea, mai ales că Theo a confirmat recent că este însărcinată. Carmen Harra nu vede cu ochi prea buni relația dintre cei doi.

Theo e foarte frumoasă, talentată, superbă, bună la suflet, o persoană extraordinară. El (n.r. Anghel Damian) este foarte independent, vrea să-și construiască o carieră și va reuși. Știi cum este relația asta? Exact cum a fost cea dintre Andreea Bălan și George Burcea, cam așa. Este o relație în care ne atragem, ne iubim la nebunie, suntem foarte buni unii cu alții pe moment, întrebarea este cum va supraviețui această relație? Problema este că avem această chimie fizică, se nasc copii, ne iubim, dar ne potrivim sau nu? La toate socotelile de compatibilitate sunt probleme multe în acestă relație. Să sperăm că ei au înțelepciunea să treacă peste problemele care sunt și să facă o relație solidă, ceea ce nu va fi ușor deloc, pentru că ei nu sunt nici suflete pereche, nu sunt nici cea mai compatibilă relație, dimpotrivă, sunt două persoane care în timp au probleme serioase de comunicare, însă, nu putem să le dorim decât tot binele din lume.”, a declarat Carmen Harra, în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Theo Rose se pregătește să devină mămică pentru prima dată

Cântăreața este în culmea fericirii și asta pentru că în scurt timp va deveni mămică pentru prima dată. Deși nimeni nu vedea cu cohi buni această relație, iată că Theo a condirmat că-i va dărui un copil lui Anghel Damian. Printre primii care au aflat acestă veste au fost chiar părinții lui Theo care nu își încap în piele de fericire. Cu toate că până astăzi a ținut totul secret, artista a confirmat pe rețelele de socializare că este însărcinată.

În cinci luni aceasta va deveni mămică pentru prima dată.

,Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. La noi aici la țară suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste. Theo, draga de ea, a știut asta și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut! A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc! Însă nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a povestit mama cântăreței pentru Cancan