Carmen Harra demolează ultima nuntă din showbiz: „Florin Salam și Roxana nu trebuiau să facă nunta acum!”

"Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă (...) El a așteptat 7 ani, dar se găsește în anul personal 7, iar anul acesta nu îl ajută, spune Harra.

19 iun. 2022, 19:47
Carmen Harra demolează ultima nuntă din showbiz: „Florin Salam și Roxana nu trebuiau să facă nunta acum!”

Recent, Florin Salam și Roxana Dobre s-au bucurat de o nuntă ca în povești, dar Carmen Harra vine cu previziuni nu tocmai frumoase despre viitorul relaţiei. „Florin Salam și Roxana nu trebuiau să facă nunta acum!”, spune Carmen Harra anunţând şi problemele care ar putea apărea în relația manelistului.

Manelistul și-a unit destinul cu iubita lui într-o cadru demn de basm, la malul mării, iar evenimentul a fost comentat și de Carmen Harra, într-un interviu acordat pe Skype.

Nunta lui Florin Salam și a Roxanei Dobre nu a fost însă recunoscută de Biserică, iar Carmen Harra a explicat, în exclusivitate, care sunt motivele și aspectele karmice din cauza cărora s-a întâmplat acest lucru.

Ce o așteaptă la închisoare pe Elena Udrea. Carmen Harra a dat verdictul, din globul de cristal
În Statele Unite, Carmen Harra este recunoscută ca psiholog și terapeut, iar ea a vorbit deschis și despre cuplul format din Florin Salam și Roxana Dobre. Ea spune că îl respectă pe celebrul manelist, iar cei doi îndrăgostiți formează un cuplu superb, care are toate șansele să fie fericit.

Carmen Harra a spus ce șanse are căsnicia dintre Florin Salam și Roxana Dobre
Florin Salam și Roxana Dobre sunt cu siguranță un cuplu model și au toate șansele să fie fericiţi întreaga viață, după cum a explicat Carmen Harra. Terapeutul spune că faptul că Biserica nu le-a recunoscut mariajul nu va fi o problemă, dragostea dintre ei fiind mult mai puternică.

Carmen Harra, noi previziuni despre divorţul anului: „Andra şi Cătălin Măruţă nu sunt suflete-pereche, ea va genera despărţirea”
„Sunt splendizi împreună, se potrivesc de minune, au doi copii superbi, or să aibă o viață minunată împreună. Iată un cuplu care o să meargă, pe care eu în consider un cuplu model din toate punctele de vedere.

Faptul că religia le pune bețe în roate sau o anume autoritate bisericească le spune că nu le recunoaște, eu nu vreau ca ei să fie intimidați de chestia asta, pentru că până la urmă vor reuși să oficieze această căsătorie. Ei s-au căsătorit pentru că se iubesc, au copii minunați, sunt buni unii pentru alții, se onorează unul pe altul, el își iubește soția și este un model”, a explicat Carmen Harra, în interviul acordat Corneliei Ionescu.

 

Carmen Harra a vorbit și despre moartea Ștefaniei Stoian, prima soție a manelistului și femeie pe care el a iubit-o din tot sufletul. Psihologul a explicat de ce artistul a trecut prin acel moment dramatic și mai ales ce impact a avut experiența asupra destinului său.

„El și-a iubit soția, a plâns și a suferit. M-a impresionat, pentru că lacrimile lui erau reale. L-a durut și s-a întrebat de ce a trebuit să experimenteze. El a experimentat pentru că această nouă soție a venit în viața lui exact atunci când trebuia să vină, iar acei copii trebuiau să se nască. Totul a fost rânduit și a fost parte din destinul lui, iar el a îneles0 lucrul acesta și de asta el va rămâne cu această femeie și până la urmă va oficia, sau în Italia sau în altă parte a lumii va oficia căsătoria asta legal. Eu cred că el ar putea oficia în Vegas sau în altă parte și va avea și această certificare legală, care după părerea mea nu va mai avea nicio importanță pentru că ei sunt fericiși împreună și vor rămâne împreună”, a detaliat Carmen Harra.

Ce s-ar fi întâmplat dacă Florin Salam mai amâna nunta
Carmen Harra spune că timpul este foarte important în materializarea deciziilor, iar el a jucat un rol foarte important și la nunta lui Florin Salam.

Cununia celor doi s-ar fi putut certifica doar în toamna acestui an, însă chiar dacă nu au așteptat, nu va fi o problemă pentru că sigur se va certifica cununia până în 2023. „Putea să se certifice în 2022, dar numai în toamnă. Dacă el a încercat să o certifice chiar acuma, acum nu reușesc. În toamna da, nu trecem în 2023 fără ca ei să certifice asta.(…) Noi trăim în spațiu și în timp, iar unul dintre lucrurile pentru care eu sunt fascinată de conceptul de timp și îl aplic întotdeauna este pentru a ajuta omul să înțeleagă când e bine să facă un pas și când nu.

Elementul temporal e în favoarea lui din toamnă și nu până în toamnă (…) El a așteptat 7 ani, dar se găsește în anul personal 7, iar anul acesta nu îl ajută, trebuie să intre în anul 8, deci numai din octombrie se poate”, a mai adăugat Carmen Harra, la Online Story.