Carmen Harra, dezvăluiri fără perdea. Ce cadou și-a făcut de jumătate de milion de dolari: „Pare o nebunie, dar nu pentru mine”

Carmen Harra câștigă zeci de mii de euro lunar și își permite să își cumpere oricând orice dorește. Celebrul parapsiholog are un stil de viață extravagant peste Ocean.
Filip Stan
03 mai 2022, 14:37
Carmen Harra, dezvăluiri fără perdea. Ce cadou și-a făcut de jumătate de milion de dolari:

Carmen Harra a mărturisit că banii câștigați îi investește în imobiliare sau în bijuterii foarte scumpe.

În cadrul unui interviu acordat pentru Ciao, Carmen Harra a dezvăluit cât de mult s-a schimbat viața ei după ce a devenit atât de cunoscută.

„Eu sunt cunoscută de copil. Am debutat la câțiva ani pe la 9 ani am început să cânt toată viața mea. Lumea m-a știut de când eram adolescentă. Toată viața mea am avut sentimentul asta de a fi un om cunoscut. Dar un sentiment care nu m-a copleșit, cu care am cochetat întotdeauna și a fost plăcut. Nu am fost niciodată infatuată, nu m-a făcut mai fericită faptul că eram cunoscută sau nu. M-am considerat întotdeauna un om obișnuit care trece prin toate experiențele vieții, ca oricare. Faptul de a fi cunoscut mie nu mi se pare ceva senzațional. Mi se pare senzațional să poți să faci bine. Să poți să ajuți, să fii un om de onoare, să fii integru”, a declarat ea.

Care e cel mai scump lucru pe care și l-a cumpărat Carmen Harra

Carmen Harra a mărturisit că îi place să își facă mereu cadouri ea însăși. Care e cel mai scump lucru pe care și l-a cumpărat?

„Eu îmi fac tot timpul cadouri. Cadourile mele sunt casele, de milioane de dolari. Eu mereu mi-am cumpărat lucruri foarte scumpe, bijuterii foarte scumpe. Așa că nu știu care a fost cel mai scump. Dar întotdeauna mi-am cumpărat lucruri foarte scumpe… Scumpe poate din punctul de vedere al omului de rând, poate mai puțin scumpe din punctul de vedere al unor oameni foarte celebri.

Dar sigur că să mergi să îți cumperi un inel de jumătate de milion de dolari pare o nebunie pentru cineva. Pentru mine nu! Pentru că întotdeauna investițiile în bijuterii au fost o pasiune a mea. Am o colecție mare de bijuterii și de obicei astea au fost lucrurile care m-au pasionat. Și investițiile imobiliare în proprietăți deosebite. Sunt lucrurile pe care întotdeauna le-am considerat cadourile necesare în viață”, a mai spus ea.

Ce ar face-o să revină în România

Întrebată ce ar face-o să se întoarcă în România, parapsihologul a spus: „M-am gândit de nenumărate ori dacă aș vrea să mă întorc în România. Partea proastă este că m-am obișnuit. Sunt aici de aproape 40 de ani. Mi-am petrecut o bună parte a vieții mele și m-am reintegrat aici și aici am toate investițiile mele, familia. Mi-ar plăcea, dacă m-aș întoarce vreodată în țară, să îmi iau o vilă frumoasă undeva și poate aș putea să trăiesc, nu știu dacă definitiv, dar poate o parte din an să trăiesc în România, poate că mi-ar plăcea. Nu sunt sigură de chestia asta, dar poate o pun în perspectivă”.

Carmen Harra a dezvăluit și ce tabieturi are și la ce nu ar putea renunța vreodată. „Eu nu sunt un om care are tabieturi, nu beau, nu fumez. Poate am fost mai mult prietenă cu mâncarea. Dar nu mai sunt, am reușit să controlez asta. Am și slăbit enorm de mult în ultima perioadă. Am acum kilogramele pe care le aveam când aveam 20 și ceva de ani. Am reușit să ajung la performanța asta, după ce m-am dus la Cornell University să îmi iau un degree în nutriție. Am învățat exact cum să mănânc și ce să mănânc ca să fiu la greutatea ideală, să mă mențin în formă și ca să nu mă îmbolnăvesc.

Pentru că bolile, de multe ori, vin din alimentație. Consider un tabiet la ora actuală să merg la gimnastică, să merg la clasele de dans. A devenit ceva care a intrat în sânge pentru mine. Este extrem de importantă mișcarea, face foarte bine pentru organism. La vârsta mea mă gândesc la tot ce pot să fac ca să fiu în formă”, a adăugat ea.

Citește și Carmen Harra: „Războiul e extrem de periculos! Anii care vin, până în 2033, aduc extrem de multe probleme pentru omenire”

Citește și Carmen Harra a avut o viziune despre războiul din Ucraina. Ce spune clarvăzătoarea despre Al Treilea Război Mondial şi sfârşitul lui Putin

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Locul din Europa unde o noapte de cazare costă doar 200 de lei. Arată ca Bali, iar peisajul îți taie răsuflarea
Capital.ro
Interzis în toată România. Legea este în vigoare din 2008
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Este vestea momentului pentru românii care au credite la bancă!
Adevarul
Vârsta de pensionare se va modifica la fiecare 3 ani. Cum pot ieși femeile mai devreme la pensie
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mama tinerei moarte în accidentul de la Codăești a cedat! Aștepta să își vadă fiica în rochie de mireasă, dar Ionela s-a întors acasă în sicriu
Cancan.ro
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Meteorologii Accuweather anunță ploi în majoritatea regiunilor însoțite de intensificări ale vântului și descărcări electrice: Prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 22 mai 2024
Capital.ro
DECIZIE pentru toți românii care au BULETIN. A fost semnat decretul prezidențial
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
„Tragedie pe două roți în Vaslui: Tânăra Ionela, aflată la pragul căsătoriei, și-a anunțat destinul în ultimul ei mesaj online – ‘Viața este o călătorie frumoas
MediaFlux
DOCUMENTUL pentru RECALCULAREA PENSIEI! Trebuie COMPLETAT OBLIGATORIU
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'