Carmen Harra este astăzi o clarvăzătoare renumită, însă puțini știu cum a ajuns aici: „N-am simțit nicio chemare astrală”

Carmen Harra este astăzi una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare, însă puțini știu cum a ajuns în acest punct. Totul a început atunci când aceasta a trecut printr-o mare cumpănă.

11 nov. 2022, 16:25
Carmen Harra este astăzi o clarvăzătoare renumită, însă puțini știu cum a ajuns aici: „N-am simțit nicio chemare astrală”

Carmen Harra este astăzi una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare, însă puțini știu cum a ajuns în acest punct. În momentul în care s-a aflat într-o perioadă grea din viața ei, atunci și-a dat seama de chemarea pe care o are.

Cum a ajuns Carmen Harra să fie clarvăzătoare

Atunci când spunem Carmen Harra, ne gândim la o clarvăzătoare celebră, însă puțini știu cum a ajuns în acest punct.

„N-am simțit nicio chemare astrală, dar, într-adevăr, moartea clinică mi-a deschis o portiță spre un univers pe care l-am accesat și mi-am dat seama că există lumi paralele, ceva dincolo de această existență senzorială. Și am avut fascinația acestei lumi spirituale în care am intrat pentru o secundă’, a afirmat clarvăzătoarea, potrivit impact.ro.

Foarte multe persoane consideră acest lucru împotriva Bisericii și nu văd cu ochi prea buni ce face Carmen Harra.

„Îi ajut pe oamenii respectivi să înțeleagă că un eveniment trebuie să aibă loc în viața lor și că trebuie să se pregătească. E mai bine să știi decât să nu ai habar, funcționează ca o avertizare. Biblia și marile cărți de înțelepciune sunt avertismente. Pe pereții piramidelor sunt scrise mesaje vechi de 3.000 de ani despre când se va descoperi penicilina, când vor fi războaiele mondiale, 11 septembrie 2001 și toate evenimentele majore ale lumii. Totul este scris pe acele ziduri’, a mai spus aceasta.

Mai mult, Carmen Harra consideră că nu face absolut nimic greșit, mai ales că îi ajută pe oameni să vadă ce evenimente tragice îi așteaptă.

„Nu există niciun fel de pericol. Lumea spiritelor vrea să comunice mereu, încearcă asta, dar nu oricine este deschis spre acest gen de comunicări. Și ideile religioase care s-au infiltrat în convingerile noastre spun că ar fi ceva greșit. Și că nu am avea voie să comunicăm sau să nu credem în reîncarnare, când Iisus este cel care a crezut în reîncarnare și a spus că va reveni după 2.000 de ani. Deși contestă, religia crede în reîncarnare. Sufletul rămâne în lumea fizică încă 40 de zile după ce inima încetează să îți mai bată…Creierul continuă să emită unde electromagnetice pentru încă 40 de zile. (…) Nu caut să accesez spiritele rele. Spiritele care te înconjoară sunt cele care vor să te protejeze. Nu atragi demonii pentru că nu ai nicio conexiune cu ei. Sigur, dacă mergi să locuiești într-o casă bântuită de spirite rele, vei simți imediat efectul acestora’, a mai spus Carmen.

Citește și: Daniela Crudu își construiește casă cu banii din OnlyFans. Cum va arăta locuința vedetei

Citește și: Anamaria Prodan cere despăgubiri de sute de mii de euro. „Eu nu mă joc! Să plătească pentru ce a făcut!”