Carmen Harra: „Fiul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea va fi iubăreţ”

Valentina Pelinel a adus pe lume, miercuri, un băiețel perfect sănătos, care a avut 3,045 kg și 52 cm la naștere.

09 iun. 2016, 05:50
Carmen Harra: „Fiul Valentinei Pelinel şi al lui Cristi Borcea va fi iubăreţ”

Valentina Pelinel și-a strâns în sfârșit „bebelușul poznaș” în brațe, iar cei din jur fac predicții în privința micuțului. Clarvăzătoarea Carmen Harra a vorbit despre cum vede viitorul băiețelului, din punct de vedere numerologic.

„Va fi un copil frumos și longeviv, pentru că se naște într-o zi de 8. Cifra 6, luna, în care s-a născut, înseamnă că va fi un iubăreț, un om plin de pasiune. S-a născut un suflet bun și generos. Nu se va lăsa niciodată dominat de alții, va fi independent. Problema numărul unu în viaţă va fi relaţia cu tatăl lui. Foarte semnificativă prezenţa tatălui în viaţa lui. Faptul care-i va domina existenţa va fi relaţia cu fraţii lui, nu neapărat vitregi, cei din căsătoriile anterioare ale lui Cristi”, a declarart Carmen Harra, potrivit Libertatea.
Valentina a publicat miercuri seară și prima fotografie cu micuțul Milan Cristian.

Sarcina Valentinei depășise deja termenul de ceva vreme. Valentina Pelinel este una dintre româncele care s-au bucurat de mare succes în afara țării, ca model. Ea a fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, de care s-a separat în anul 2014. Presupusul tătic Cristi Borcea are acum 7 copii: 3 cu prima soție, Mihaela, 2 cu a doua soție, Alina Vidican, unul cu fosta lui avocată, Simona Dana Voiculescu și unul, abia venit pe lume, cu Valentina Pelinel.