Carmen Harra lansează avertismentul-şoc: Pericol mult mai mare decât coronavirusul: „Va fi catastrofă”

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a avertizat că omenirea este amenințată de un pericol mult mai mare decât pandemia de coronavirus. Aceasta a lansat un avertisment-șoc referitor la provocările momentului: „Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte, "Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani”, a afirmat Carmen Harra.

19 iun. 2020, 12:16
Carmen Harra lansează avertismentul-şoc: Pericol mult mai mare decât coronavirusul: „Va fi catastrofă”

Carmen Harra spune că virusul va suferi mutații. „Lucrurile revin încet încet la normalitate, dar viața nu va reveni niciodată la ce a fost înainte. Este o traumă pe care conștiința colectivă a omenirii o suferă și traumele se rezolva destul de greu. În plus, perioada de izolare a fost foarte lungă și a afectat omenirea întreagă cu consecințe care urmează să se vadă, afectând sectorul economic, politic, de infrastructură, religia și așa mai departe.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre evenimentele din viitor: „O cădere a sistemelor politice şi economice” 

Oamenii sunt speriați peste tot, deși încearcă să acționeze ca și cum nu ar fi, ei ar vrea încet să revină la o viață normală, însă va trebui cel puțin până în primăvară anului viitor să vedem o îmbunătățire a stării generale de spirit a oamenilor și prin toamna virusul revine într-o altă formă! Partea negativă este că acest virus se schimbă, medical, va suferi mutații, și ia diferite forme, așa că vaccinurile care vor apărea de la Oxford, din Franța, de la Institutul Pasteur, din America, vor trata anumite aspecte ale virusului dar nu vor găsi soluția completă!

Catastrofa pentru omenire începe odată cu colapsul economic mondial

Abia prin anul 2022 vom simți o stare generală de relaxare din punct de vedere sentimental și emoțional. Între timp lucrurile vor suferi schimbări majore, cum spuneam, din anumite puncte de vedere. Există un colaps economic mondial care va duce la multe schimbări în lume. Din această cauza starea generală este de dezorientare. Nu vreau să par negativă și nu sunt deloc negativă dar sunt foarte realistă în vizionările mele. Eu vorbesc despre aceste lucruri în prima mea carte, „Karma de fiecare zi”, de acum peste 20 de ani. Vorbesc despre o cădere a sistemelor politice, economice, și despre schimbările la nivel religios”, a declarat Carmen Harra, într-un interviu oferit celor de la CIAO.RO.