Carmen Harra ştie cine va câştiga ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. A prezis din 2007

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. L-a sfătuit pe Bill Clinton cum să câştige alegerile în SUA şi o consiliază pe Hillary Clinton tot pentru prima poziţie de la Casa Albă. E atentă însă şi la tot ce mişcă în ţară, chiar dacă, odată cu cetăţenia, a pierdut şi dreptul de a vota pentru România. La finalul primei confruntări TV dintre Victor Ponta şi Klaus Iohannis, experta în comunicare Carmen Harra e categorică: Ponta e cea mai bună alegere pentru România.

14 nov. 2014, 12:31
Carmen Harra ştie cine va câştiga ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. A prezis din 2007

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Un preşedinte trebuie să fie, în primul rând, un orator, susţine Carmen Harra, potrivit ziarulring.ro. „Obama aşa a câştigat Casa Albă. Administraţia americană îl vrea pe Victor Ponta preşedinte, aşa că alegeţi-l pe el, pentru că el e cel mai bun pentru România! Altul mai bun decât Ponta nu există acum. Dacă nu îl alegeţi, vă sabotaţi singuri, candidatura lui Iohannis e doar o glumă proastă”.

Citeşte şi ALEGERI PREZIDENŢIALE. C. V. Tudor îşi invită susţinătorii să iasă la vot şi să-l voteze pe Ponta

„În câteva secunde, Ponta l-a făcut KO”

Pentru că nu-i cunoaşte personal pe niciunul, Harra a tras concluziile la rece… „Ca outsider echidistant, vă spun clar: Iohannis e neprezidenţiabil. Cum l-am văzut pe Iohannis, m-am întrebat ce caută la TV cineva care nu ştie nici măcar cine este el, darămite ce se întâmplă în România… Cum să nu ştie Iohannis câţi pensionari sunt în ţară?! În câteva secunde, Ponta l-a făcut KO, s-a văzut că Ponta e prezidenţiabil şi că ştie ce vorbeşte. Iohannis e sub orice critică, s-a prezentat execrabil: nu a avut răspunsuri, nu a ştiut să vorbească”.

Citeşte şi KLAUS IOHANNIS i-a dat o replică dură lui Crin Antonescu. Atacul la Tăriceanu: E un fel de PFA politic

„Diaspora habar nu are ce se întâmplă în România”

Harra consideră că românii din străinătate sunt manipulaţi şi că nu trebuie să decidă soarta celor care trăiesc în România: „Iohannis spune că îl votează diaspora, dar diaspora habar nu are ce se întâmplă în România şi susţine un nepriceput. Vreţi, nu vreţi, Ponta e preşedintele vostru! Viaţa în România va fi mult mai bună cu Ponta preşedinte, credeţi-mă! România cu Ponta preşedinte va fi mai bine văzută în lume, vor fi multe schimbări pozitive importante la nivel de infrastructură, politică şi economie, statutul României se va îmbunătăţi. Viitorul sună mai bine cu Ponta!”.

„Învăţaţi din greşeala cu Băsescu!”

În ultimii nouă ani, regimul Băsescu a fost, pentru România, „un dezastru internaţional”, spune Harra, îndemnându-i pe români să fie înţelepţi: „Învăţaţi din greşeala de a alege un preşedinte ca Băsescu şi de a vă compromite pe termen lung soarta voastră şi a copiilor voştri. Aţi avut un preşedinte prost şi aţi plătit pentru asta cu vârf şi îndesat. Băsescu a încurajat corupţia la nivel înalt şi s-a răzbunat pe tot ce mişcă. Aţi văzut, în ultima vreme, doar arestări şi nenorociri, este o ruşine! Anarhia naţională dispare, iar societatea se echilibrează cu Ponta preşedinte. Şi când suntem echilibraţi şi nu mai există non-stop conflicte, putem munci şi progresa. Ponta aduce un suflu nou şi e şansa României de revigorare generală”. „În anul 2007, am fost întrebată la TV şi am răspuns că România va fi condusă de un bărbat în jur de 40 de ani, şaten, prezentabil, cu una dintre iniţiale «V», a cărui ascensiune politică e parte din destinul lui”, a spus Carmen Harra.