Carmen Harra, previziunea care dă fiori: ”O să-l coste capul pe Putin”. Cât de afectată va fi România în război

Carmen Harra pare să aibă din nou dreptate. Clarvăzătoarea a venit cu o predicție care dă fiori în ceea ce privește războiul Ucraina-Rusia.

25 feb. 2022, 15:57
Carmen Harra, previziunea care dă fiori: ”O să-l coste capul pe Putin”. Cât de afectată va fi România în război

Carmen Harra, previziunea care dă fiori. Anunțul preşedintelui Vladimir Putin de joi, 24 februarie, potrivit căruia a pornit o operaţiune militară în Ucraina, pentru a-i “apăra pe separatiștii” din estul țării, pare că a cutremurat pe toată lumea.

Carmen Harra, previziunea care dă fiori: ”O să-l coste capul pe Putin”. Cât de afectată va fi România în război

În luna februarie, cunoscuta prezicătoare Carmen Harra a prevestit că va începe războiul dintre Rusia și Ucraina, pe care l-a descris ca fiind „prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial”.

„Situația este foarte complicată și o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el…

Citește și: Baba Vanga, profeţie despre un NOU VIRUS în 2022. „Vom muri din cauza unei boli oribile”. Ce previziuni a făcut şi Nostradamus
Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța… De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial.

După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.

Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng politic, economic, inflație șamd”, explica în luna ianuarie Carmen Harra la Antena 3.

Citește și: Profeţiile lui Nostradamus despre războiul Rusia-Ucraina. Ce-i prevesteşte României: „Din Rusia se apropie în masă/Violentă distrugere, Romainie va suferi”