Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. „Niciunul din cei care sunt în scenarii!”

Carmen Harra a făcut câteva previziuni interesante despre viitorul politic atât al României, cât și al Statelor Unite ale Americii. Clarvăzătoarea anunţă cine va fi președintele României, dar care va fi soarta SUA, unde duelul dintre Donald Trump și Joe Biden s-ar putea repeta!

07 feb. 2024, 13:41
Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. „Niciunul din cei care sunt în scenarii!”
Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. "Niciunul din cei care sunt în scenarii!"

Carmen Harra, previziuni-bombă: cine va fi viitorul preşedinte al României. Carmen Harra sugerează că niciunul dintre numele vehiculate în spațiul public nu va deveni președintele țării. Printre aceste nume se numără actualul premier, Marcel Ciolacu, Diana Șoșoacă, Mircea Geoană, George Simion și Laura Codruța Kovesi. Carmen Harra consideră că România nu este încă pregătită să aibă o femeie președinte, dar crede că Diana Șoșoacă va avea o prezență puternică în campania electorală.

„Niciunul din cei care sunt în scenarii nu ajunge președinte. Sunt numai scenarii, dar nu vor fi realizabile. România nu e pregătită încă să aibă o femeie președinte, dar cred că va fi o foarte mare bătălie. De exemplu, Șoșoacă intră foarte mult în față. Pe Kovesi nu o văd, în viziunea mea, nu. Șoșoacă are șanse să se impună pentru că e bătăioasă, e foarte bătăioasă. Are simpatia celor mulți, pentru că e foarte agresivă și promite schimbări majore, adică să scoată toată mizeria care a fost de-a lungul timpului. Cel puțin ăsta e sentimentul pe care ea încearcă să îl dea oamenilor, că poate să facă lucrul ăsta. Oamenii au nevoie de promisiuni mari, merg cu dorința că ceva major se poate schimba în viața lor. Șoșoacă se pliază exact pe imprevizibilul acestui an, un an foarte important din punct de vedere karmic”, a declarat Carmen Harra pentru Fanatik.

Citeşte şi: Carmen Harra, previziuni cutremurătoare după ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer: „Sunt șanse ca anul ăsta să ajungă William la tron”

În ceea ce privește SUA, Carmen Harra exprimă o preocupare cu privire la direcția politică și economică a țării. Ea remarcă că tensiunile politice și greșelile făcute la nivel politic ar putea duce la un declin al SUA, iar China ar putea deveni o putere dominantă. Harra sugerează că există o schimbare în visul american și că problema imigrației ilegale și alte probleme interne contribuie la această schimbare.

În plus, clarvăzătoarea a adăugat că nu crede că nici Donald Trump, nici Joe Biden nu vor reuși să devină președintele SUA, susținând că există o manipulare a partidelor și o deziluzie în rândul populației față de ambii candidați. Ea consideră că există jocuri politice care pot influența rezultatul alegerilor, iar anul 2024 nu va fi ceea ce pare la prima vedere.

„Nu iese Biden, nu iese Trump. Se joacă niște jocuri pe ușa din dos, iar lumea e oripilată de jocurile astea. Dacă faci sondaje, statistici, o să vezi că nimeni nu-l vrea pe Trump, dar nimeni nu-l mai vrea nici pe Biden. Aici e toată chestia, că și cum sunt scoși tot ei în față. Vezi, anul ăsta nu-i ceea ce pare”, a mai declarat Carmen Harra.