Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache. „Când e vorba de trădare, un suflet este foarte rănit”

Oana Matache, sora Deliei, a fost prinsă zilele trecute sărutându-se pe stradă cu un alt bărbat, deși aceasta este căsătorită cu Răzvan Miheț, iar împreună au doi copii. Carmen Harra susţine că între cei doi poate avea loc o împăcare, dacă bărbatul este dispus să ierte.

22 feb. 2023, 12:28
Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache. „Când e vorba de trădare, un suflet este foarte rănit”
Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache. "Când e vorba de trădare, un suflet este foarte rănit"

Carmen Harra, previziuni despre căsnicia Oanei Matache. „Nu am coordonatele lor ca să facem calcule, dar psihologic vorbind și utilizând intuiția mea, nu cred că va fi un divorț. Eu cred în această familie, în faptul că există împăcare, oamenii mai pot greși, dar contează copiii, legătura lor de suflet și dacă ea este dedicată familiei, va reveni aici. Eu nu cred că va fi un divorț.”, a declarat Carmen Harra la emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV.

Citeşte şi: Gina Matache, prima declarație despre divorțul fiicei sale: „Sunt alegerile ei”

Răzvan Miheț a dat de înţeles că va divorţa de Oana Matache, dar Carmen Harra este de părere că acesta ar trebui să pună pe primul loc familia și lucrurile pe care cei doi le-au clădit în toți acești ani de mariaj.

„Ceva, într-adevăr, este. Sunt discuții puternice. Când e vorba de trădare, un suflet este foarte rănit și prima reacție este să ne separăm, pentru că m-ai înșelat, ai trădat mariajul. Ele (n.r. – Gina și Delia Matache) nu pot face mare lucru din umbră, nu se pot implica și este foarte bine că nu comentează, pentru că în felul acesta nu-și realizează divergențe cu niciunul dintre ei. Eu mă bucur că am oportunitatea să vorbesc, pentru că cred în împăcare, iertare și de multe ori în viață trebuie să ne iertăm, să evaluăm ce contează, iar ce contează pentru ei sunt copiii, au o familie extraordinară. Un moment de rătăcire poate să treacă, doar dacă acest personaj care a apărut în viața ei este cu o putere karmică mare, așa îi poate da viața peste cap temporar, poate avea o atracție. Dar asta nu înseamnă că vom dărâma ce s-a clădit ani de zile. El trebuie să ierte, pentru că și el are păcatele lui, toți suntem păcătoși”, a mai spus celebra prezicătoare.

Citeşte şi: Delia Matache, dezvăluiri-șoc! Artista a dezvăluit de ce afecțiune suferă: „Nu o pot controla”

„Se poate trece peste această experiență, se poate ierta, trebuie să prețuim mai mult după o experiență de asta. Ne uităm la copii și ne sacrificăm pentru ei. Lăsăm în urmă lucrurile care nu merită să distrugă un mariaj”, a conchis Carmen Harra.