Carmen Harra, previziuni teribile: „Lumea se va schimba radical!”. Ce implicare va avea România în războiul din Ucraina

Carmen Harra a explicat semnificațiile numerelor ce au dus la izbucnirea războiului din Ucraina și ce înseamnă pandemia, de care încă nu am scăpat cu totul. Celebra prezicătoare are veşti triste, dar românii vor avea şi câteva motive de bucurie.

11 iun. 2022, 12:18
Carmen Harra, previziuni teribile: „Lumea se va schimba radical!”. Ce implicare va avea România în războiul din Ucraina

Carmen Harra, previziuni teribile. Clarvăzătoarea susţine că pandemia de Covid-19 nu este încă încheiată! „A afectat toată lumea. Ne-a afectat mental, ne-a afectat psihologic, ne-a speriat, ne-a demoralizat, ne-a scos din zona noastră de confort, ne-a făcut să ne interorizăm, ne-a făcut să ne întrebăm ce se va întâmpla cu noi. Mai mult ca oricând, în timpul pandemiei, oamenii au devenit anxioși, au devenit deprimați. A apărut un sindrom psihic de depresie generalizată, în gândirea colectivă a oamenilor, care încă mai continuă să se manifeste. N-am scăpat definitiv de el, foarte periculos, de altfel”, a declarat Carmen Harra în emisiunea „Online Story„.

„Sunt niște legi nescrise care determină existența noastră, care spun că lucrurile care s-au întâmplat continuă să se multiplice, să se repete în existența noastră. Omenirea trece prin această fază de transformare, care poate să țină până în anul 2033. Haosul acesta prin care trecem este necesar pentru progresul nostru spiritual. Pandemia aceasta ne învață lucruri esențiale, ca să putem să evoluăm”, a mai spus Carmen Harra.

Carmen Harra, previziuni sumbre despre război şi variola maimuţei: „Apare o nouă nenorocire”

Aceast a fost categorică în privința războiului dintre Rusia și Ucraina, pe care-l vede ca pe o datorie rămasă din trecutul spiritual al omenirii: „Dacă stăm să ne uităm mai bine, când au început Primul Război, Al Doilea Război și acest război, toate căzut sub incidența acelei cifre 5, care înseamnă război, dimensiunea a cincea, moartea. Iisus a murit în cincea zi a săptămânii. De la o forță divină ni se arată să ne păzim, pentru că experimentăm aceleași lucruri karmice pe care le-am mai experimentat. Întrebarea este le experimentăm până când le rezolvăm? Dacă noi am fi rezolvat Al Doilea Război karmic, războiul ăsta nu s-ar fi întâmplat. Cei care au generat ceva au generat și Al Doilea Război, și generează și posibilitatea celui De-al Treilea Război Mondial. Se spune că lucrurile vin în 3. Am trăit cu pericolul celui De-al Treilea Război șaptezeci și ceva de ani. Cifra 7 este în Biblie de 77 de ori. 7 este cifra lui Dumnezeu. Dumnezeu a avut nevoie de 7 zile ca să facă lumea fizică”.

Carmen Harra, previziuni sumbre: „Rusia va ataca Moldova curând! Putin va lua înapoi Moldova şi va ataca Polonia”

Carmen Harra a ținut să-i liniștească pe români, pentru că, în previziunile ei, ţara noastră va sta departe de conflict. „România nu o să intre în acest război, pentru că România nu va fi afectată de acest război. Ăsta e un lucru esențial de știut, care ne dă, dintr-odată, pace. Nu e ușor să trăiești știind că, la granița ta, e război”, a precizat Carmen Harra.