Carmen Harra, profeţie cumplită în plin război între Israel şi Hamas. Ce spune despre România: „Ne bate la uşă!”

Carmen Harra vine cu profeții îngrijorătoare în contextul războilui dintre Israel şi Hamas, în contextul în care un altul are loc între Ucraina şi Rusia. Celebra clarvăzătoare susţine că ceea ce se petrece acum în lume are legătură cu o karmă colectivă și amprenta energetică a fiecărui individ în parte.

18 oct. 2023, 13:36
Carmen Harra, profeţie cumplită în plin război între Israel şi Hamas. Ce spune despre România: „Ne bate la uşă!”
Carmen Harra, profeţie cumplită în plin război între Israel şi Hamas. Ce spune despre România: "Ne bate la uşă!"

Carmen Harra, profeţie cumplită în plin război între Israel şi Hamas. Celebra clarvăzătoare spune că tot ceea ce omenirea a săvârșit de-a lungul timpului devine parte din realitatea noastră.

„Ce se întâmplă în lume la ora actuală este rezultatul acțiunilor noastre de-a lungul timpului. În consecință, este ceea ce noi numim karma noastră, o karmă globală și karma este o lege a Universului, poate cea mai importantă. Faptele, gândurile, acțiunile noastre se calcifică undeva. Ele rămân în memoria reactivă și continuă să se repete. De asta, karma acționează pe memorie și este repetarea unor evenimente de-a lungul vieții noastre și de-a lungul evoluției umanității. Din motivul acest există karmă individuală, cea pe care o creăm în fiecare zi, karma familiei care se transferă ancestral prin generații, de la o familie la alta și karma globală pe care o experimentăm în zilele acestea, care este doar manifestarea unor lucruri care s-au mai întâmplat, continuă să se întâmple cu diferența că de data asta pericolul unui Război Mondial este uriaș. Să încercăm să vindecăm karma globală, să încercăm să ne unim gândurile spre pace și spre a evita acest război care bate la ușă”, a declarat Carmen Harra într-un live pe TikTok.

Citeşte şi: Carmen Harra, noi previziuni despre viitorul omenirii: „În următorul an, care e influențat de cifra 9, pericolul ca omenirea să intre într-un război mai mare este de 95%”

„conomic, până în 2025 – 2029, problemele se exacerbează, deci se ajunge la o cădere monetară globală, care va duce la înlocuirea monedelor, înlocuirea banilor de hârtie, mergem spre o monedă electronică, încercând să se salveze o situație prin altceva. Conducătorii lumii își dau seama că problema economică este pe undeva scăpată de sub control. Dar până în 2029, în mod ciclic, dacă ne întoarcem până în 1929, când a fost colapsul mondial, cu 100 de ani în urmă, lucrurile se repetă ciclic, se repetă karmic. Asistăm la o situație similară, dar de alte proporții, din punctul meu de vedere, mult mai dramatică de data asta și mult mai gravă”, a mai spus Carmen Harra.