Carmen Harra, reţeta care o fereşte de boli învăţată de la Dalai Lama

Celebra clarvăzătoare spune că a învățat de la Dalai Lama rețeta unui macerat cu puteri miraculoase, despre care spune că e cel mai bun tratament naturist pentru cancer.

26 ian. 2022, 22:05
Carmen Harra, reţeta care o fereşte de boli învăţată de la Dalai Lama

Carmen Harra are 65 de ani și spune că este adepta unui stil de viață sănătos și consumă doar alimente sănătoase. Secretul său ar fi un macerat pe care l-ar fi învățat de la Dalai Lama și despre care spune că ar avea puteri miraculoase.

Carmen Harra mărturisește și că a renunțat de ani buni la carne. „Eu nu mănânc carne de peste 25 de ani, deloc. Mi-am schimbat regimul pe vegetale. Trebuie din când în când şi puţin dulce, deşi cel mai mare duşman al organismului este zahărul. Greşeala pe care o facem noi e că mâncăm compulsiv, în exces, când suntem stresaţi sau emoţionaţi, mâncâm orice când venim de la serviciu.

Carmen Harra, previziuni terifiante despre conflictul din apropierea României. „Situaţia o să se complice mai mult. Rusia va ataca Ucraina”

Am avut cu peste 20 de kilograme în plus. Am eliminat pastele, pâinea, toate dulciurile, uleiurile, care contribuie la numărul de calorii. Grăsimea e foarte rea pentru organism, produce colesterol, arteroscleroză, probleme de inimă… Problema e că oamenii nu se iubesc pe ei. Dacă şi-ar schimba starea de spirit şi-ar schimba viaţa şi ar trăi mai mult”, a spus Carmen Harra, la Antena Stars.

Reţeta maceratului pe care îl consumă în fiecare dimineaţă pentru a se menţină sănătoasă

„Am învăţat asta de la Dalai Lama. Luaţi două lămâi întregi, le stoarceţi într-un pahar, se pun peste 4 linguri de miere de albine, o lingură de bicarbonat de sodiu, 4 căţei mari de usturoi tocat. Totul se pune 7 zile la macerat şi se ia zilnic, dimineaţa, o linguriţă. (…).

Carmen Harra, previziuni pentru 2022: Guvernul va cădea, urmează anii de VIRUSURI. Consecinţele sunt sumbre, dramatice

Eu aşa trăiesc şi nu am avut niciodată vreo problemă. În viaţă trebuie să previi, nu să aştepţi să ţi se întâmple”, a precizat Carmen Harra.

Notă: reţeta prezentată de Carmen Harra nu înlocuieşte deciziile medicale. În caz de probleme, consultaţi obligatoriu un medic de specialitate înainte de a apela la orice fel de tratament.

Carmen Harra: „Urmează 13 ani cruciali!”

„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că Eu am să revin după 2000 de ani.  Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033. Urmează 13 ani cruciali!

Carmen Harra vine cu previziuni sumbre: Sunt 13 ani cruciali. În calendarul mayaș arată că e sfârșitul lumii!

Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a conchis Carmen Harra.


loading...
Partenerii noștri