Carmen Harra revine după previziunea despre divorţul lui Măruţă de Andra. Ce a vrut să spună, de fapt

Carmen Harra a declarat, în timpul unei emisiuni de televiziune, că Andra și Cătălin Măruță vor divorța, deoarece nu sunt suflete pereche! Previziunea a provocat numeroase reacţii în presa mondenă.

13 mai 2022, 16:32
Carmen Harra revine după previziunea despre divorţul lui Măruţă de Andra. Ce a vrut să spună, de fapt
Carmen Harra revine după previziunea despre divorţul lui Măruţă de Andra

Carmen Harra revine după previziunea despre divorţul lui Măruţă de Andra. Clarvăzătoarea, cunoscută ca psiholog și terapeut în America, a revinit asupra subiectului.

Carmen Harra revine după previziunea despre divorţul lui Măruţă de Andra. Ce a vrut să spună, de fapt

„Eu îi iubesc pe Andra și pe Măruță și le doresc tot binele din lume! Vă rog nu interpretați greșit spusele mele, domnilor de la presă! Poți avea un divorț în codul vieții, dar nu înseamnă că se va întâmplă. Andra și Măruță nu trebuie să fie suflete pereche pentru a avea o relație senzațională. Vă iubesc din Miami”, a transmis Carmen Harra pe pagina sa de Facebook.

Carmen Harra prezice divorţul anului, dintre Măruţă şi Andra: „Ei nu sunt suflete pereche”

„Când eu eram pe toate posturile de televiziune și radio în România, Andra și Măruță nu se născuseră încă, așa că nu apreciez comentariile nejustificate. Motivul pentru care nu mai vin în România este pentru că există mulți oameni care mă urăsc fără motiv și sunt violenți în exprimare și jalnici în gândire. Eu am încercat să fac bine, dar se pare că nu putem schimbă mentalitatea. Suntem un popor credincios, nu? A reușit Isus să ne salveze de răul din noi?”, a mai adăugat Carmen Harra.

Ce i-a cerut Andra lui Cătălin Măruţă, după ce artista a pierdut inelul de logodnă: „De asta trebuie să avem grijă”

Carmen Harra, prezentă în cadrul unei emisiuni de televiziune, a vorbit despre cuplul Andra – Măruță. Clarvăzătoarea a povestit că în urmă cu 13 ani ea l-a avertizat pe realizatorul TV și i-a spus că s-ar putea să divorțeze de artistă, dar din cauza ei, nu a lui!