Carmen Harra şochează cu una dintre ultimele profeţii. "Omenirea se mută pe o nouă planetă"

Publicat: Miercuri, 04 Decembrie 2019 15:30 // Actualizat: Miercuri, 04 Decembrie 2019 15:30 // Sursa: romaniatv.net

Carmen Harra a făcut profeţii despre civilizațiile din alte galaxii, dar și despre mutarea omenirii pe o planetă nouă și pe Marte.

Foto: wowbiz.ro

"Vom descoperi o viteză a luminii mai mare decât cea actuală. Drept urmare, vom călători în spațiu, la început, colectiv și apoi, individual. Vom avea propriile nave spațiale, așa cum avem acum propriile automobile. Avioanele personale vor fi diferite ca formă de cele pe care le cunoaștem în prezent", a dezvăluit Carmen Harra în cartea sa, "Decodificarea destinului", scrie stirilekanald.ro.

Citeşteşi TEORIA CONSPIRAŢIEI. Arhivele Vaticanului deţin dovezi cum că Iisus Hristos a fost trimsul extratereştrilor pe Pământ

Clarvăzătoarea mai spune că se vor face descoperiri fenomenale despre Univers, iar oamenii vor reuși să ia legătura cu extratereştrii.

"Vom lua legătura cu civilizații din alte galaxii, aflate pe alte niveluri de evoluție și vom descoperi noi planete, noi galaxii și noi forme de viață. Într-un interval de timp de 30 până la 120 de ani, omenirea se va muta pe Marte și pe o nouă planetă, situată într-o nouă galaxie, numită Allandra", a mai afirmat cunoscuta clarvăzătoare româncă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8406
RON
09 Jul
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H