Carmen Harra te învaţă să practici recunoştinţa şi să fii fericit. Formulele magice care îţi îndeplinesc orice dorinţă

Specialiştii în psihlogie şi în dezvoltare personală insistă pe faptul că există o legătură indistructibilă între practicare recunoştinţei şi nivelul de fericire. Mai simplu spus, dacă vrem să fim fericiți, este necesar să fim în primul rând recunoscători pentru ceea ce deja avem.

19 feb. 2023, 01:05
Carmen Harra te învaţă să practici recunoştinţa şi să fii fericit. Formulele magice care îţi îndeplinesc orice dorinţă

Energia care este emanată în momentul în care ne exprimăm recunoştinţa pentru ceea ce avem este o energie a abundenţei care atrage bunăstarea. Nu degeaba se spune că „Cine se aseamănă se adună„. Este vorba despre faptul că oamenii care se aseamănă emană același tip de energie, fie că vorbim despre energie negativă sau pozitivă.

Beneficiile practicării recunoştinţei

Oamenii triști, depresivi, anxioși, nemulțumiți vor atrage în jurul lor doar oameni cu aceleași emoții ca ale lor. Doar în prezența oamenilor cu aceeași energie ca a lor se vor simți confortabil. În schimb, dacă o persoană tristă, nemulțumită se află în compania unor persoane vesele, cu gândire pozitivă, iubitoare de viaţă, nu se va simţi confortabil în mjlocul lor. La fel cum un om care manifestă permanent energie pozitivă, care reuşeşte să fie tot timpul bine dispus, nu-şi va găsi locul în mijlocul unor oameni care permanent se plâng de ceva.

Aşadar, rezonăm unii cu alţii în funcţie de energii. Atragem sau respingem oameni şi lucruri în funcţie de energia pe care o emanăm. Energia recunoştinţei este o energie pozitivă. Atât timp cât vei fi recunoscător şi vei mulţumi pentru ceea ce ai, vei atrage şi alte lucruri sau evenimente pozitive.

Citeste si Carmen Harra, previziuni sumbre pentru 2023: Încercați să nu ţineţi banii în bancă

Recunoștința îi ajută pe oameni să simtă şi să se focuseze pe emoțiile pozitive, să se bucure de experiențe, să-și îmbunătățească starea de sănătatea, să facă față mai uşor adversității și să construiască relații puternice.

Cea mai simplă metodă de a-ţi exprima recunoştinţa este să identifici anumite lucruri aparent „nesemnificative” şi să-ţi imaginezi cum ar fi arătat viaţa ta dacă nu le-ai fi avut.

Carmen Harra te învaţă să practici recunoştinţa şi să fii fericit

Practicarea regulată a recunoştinţei este singura formulă magică ce te ajută să îți crească nivelul de energie, să ți se îmbunătățească starea emoțională, să te simți mai bine cu tine și cu cei din jur.

Celebra clarvăzătoare Carmen Harra a sintetizat o serie de aşa-zise formule magice de practicare a recunoştinţei. Rosteşte-le zilnic şi vei vedea cu ochii tăi cum ţi se schimbă viaţa.

Citeste si Carmen Harra anunţă că 2023 este anul divorţurilor în showbiz-ul românesc. Cuplurile celebre care se vor despărţi

EU, ___________ (Numele tău și data nașterii) sunt recunoscător pentru fiecare detaliu din viața mea. Știu că tot ce primesc de la Viață este un dar gratuit, îl înțeleg și îl accept.

MULȚUMESC vieții care mă inspiră, mă reînnoiește și îmi oferă posibilitatea de a evolua zilnic.

MULȚUMESC locului unde sunt aici și acum, pentru că acest loc are nevoie de mine, iar eu am nevoie de el.

MULȚUMESC tuturor organelor din corpul meu, care lucrează în deplină armonie și perfecțiune.

MULȚUMESC Tată-Mamă pentru sănătatea mea perfectă.

MULȚUMESC casei în care locuiesc, care servește drept adăpost și odihnă.

MULȚUMESC oportunităților de progres, angajare și proiecte, reușite, succese și evoluție care se deschid în fața mea zilnic.

MULȚUMESC fiecărei plăți primite, pentru că astfel îmi onorez numele, îmi onorez angajamentele și banii mei se înmulțesc.

MULȚUMESC la tot ceea ce cumpăr sau dobândesc, pentru că este rodul efortului, perseverenței, dăruirii și merituoasei mele.

MULȚUMESC tuturor persoanelor care îmi trec în cale.

MULȚUMESC persoanelor care aparent îmi fac „greșit”, pentru că m-au ajutat să-mi formez curajul de a merge mai departe, și mulțumesc celor care mi-au făcut dreptate, pentru că m-au făcut să mă simt iubită.

MULȚUMESC tuturor oportunităților de succes financiar și personal pe care le primesc, identific și accept.

MULȚUMESC mie că am găsit recunoștință în toți oamenii, lucrurile și faptele.

MULȚUMESC întregului Univers, care conspiră în favoarea fiecăruia dintre gândurile mele, așa că aleg cu mare atenție ceea ce gândesc, vorbesc sau doresc.

MULȚUMESC minunatului creator care există în mine, fac parte din divinitatea ta, deci radiază lumină, iubire și pace oriunde m-aș afla… Îmi umplu inima, corpul, mintea, conștiința și întreaga mea ființă cu această Recunoștință. Amin!