Carmen Harra vine cu previziuni cumplite până la finalul anului: Proteste violente în România, un noul val al pandemiei şi război la graniţe

Clarvăzătoarea Carmen Harra nu are vești bune despre această toamnă. Face predicții nu tocmai fericite pentru luna noiembrie.

06 sept. 2022, 18:18
Carmen Harra vine cu previziuni cumplite până la finalul anului: Proteste violente în România, un noul val al pandemiei şi război la graniţe

Carmen Harra le dă iar peste cap viața românilor cu predicțiile pe care le-a făcut pentru viitorul apropiat. Clarvăzătoarea Carmen Harra nu are vești bune despre această toamnă.  Potrivit lui Carmen Harra, luna noiembrie e posibil să vină cu probleme pentru România. Clarvăzătoare a vorbit despre organizarea de noi proteste, iar acest lucru e posibil să se întâmple pentru că românii s-au săturat de tot ceea ce se întâmplă în ultima perioadă. Clarvăzătoarea crede că s-ar putea ca oameni politici care ar fi trebuit să plece de mult de la putere, o vor face acum.

Carmen Harra, noi previziuni care îi sperie pe români. Pericolul care ne așteaptă pe toți în luna noiembrie

„Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul. „Revirimentul României este în unirile care vor veni. România, după o perioadă lungă de timp se readună și își găsește forța interioară. România a fost tocată, decimată, batjocorită, călcată în picioare.

Dar, până într-o zi, pentru că toate sunt până într-o zi. Văd o revenire spectaculoasă a românilor în următorii ani și revenirea la România inițială pe care o știm cu toții de atâta amar de vreme și aici va fi puterea României. România renaște (…)

„Ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme”
Văd în luna noiembrie că se va întâmpla ceva puternic în România, pentru că românul este tare săturat. Văd o revenire la proteste, pentru că întotdeauna intervenția divinității își spune cuvântul și ceva o să se întâmple care ne ajută să ne eliberăm de aceste personaje care, de fapt, trebuiau să plece de multă vreme.” a spus Carmen Harra, pe contul său de socializare.

Carmen Harra, previziuni de coşmar: „Lumea o să fie lovită de năpaste, omenirea trece printr-un purgatoriu”
De altfel, la începutul anului ea a prezis că 2022 va fi un an conflictual și se pare că a avut dreptate, întrucât războiul dintre Ucraina și Rusia nu dă semne că s-ar opri atât de repede.

„Apare o altă nenorocire”. Carmen Harra, predicţii despre variola maimuţei şi evoluţia războiului în Ucraina

Întrebată despre cum vede evoluția variolei maimuței, Carmen Harra a precizat. „Nu văd, în viziunea mea, ca acest virus să ia proporțiile pe care le-a luat Covid-ul. În nici un caz. Dar este interesant că tot timpul apare ceva.

Cum se termină unul apare altul pe sezoane aşa, apare o altă nenorocire care tot timpul trebuie să ne ţină în tensiune, să ne sperie, să ne îngrijoreze să ne facă să ne schimbăm planurile pe care le avem şi să ieșim din normalitate. Am intrat într-o gândire eronată colectivă. Undeva e o energie, spune clarvăzătoarea Carmen Harra într-un interviu live difuzat pe pagina sa de socializare.

Întrebata apoi despre război, Carmen Harra a precizat că „pericolul unui război şi de data asta a unui război nuclear este absolut iminentă”.

„Pericolul există şi trebuie să ştim cum să ne păzim de el. Noi trăim o etapă foarte dificilă în evoluția noastră mentală, psihica psihologică.

Aici sunt problemele şi cel mai mult mă doare pentru generația asta tânără care este complet debusolată, care nu ştie pe ce drum să o apuce şi care suferă de atacuri de panică, de anxietate, de revoltă faţă de ce se întâmplă”, a mai spus Carmen Harra.

Reamintim că la începutul anului Carmen Harra a prezis un posibil conflict între Rusia şi Ucraina care s-a adeverit o lună mai târziu. Tot atunci a mai făcut o serie de preciziuni vizavi de Vladimir Putin, NATO, Moldova şi Polonia.  „Rusia va ataca Ucraina. Este un plan vechi la care Putin nu o să renunțe și-l va pune în aplicare. Însă o să-l coste capul lui. O să plătească cu președinția pentru această escapadă a lui, care o să se desfășoare foarte urât și o să ia niște proporții foarte urâte.

Biden nu are însă puterea politică pe care ar fi trebuit să o aibă, să intervină să pună punct la așa ceva. Și Putin știe că Biden este foarte slab și profită de slăbiciunea lui.

De fapt, Biden este foarte contestat în America și va continua să fie contestat și nu știu ce se va întâmpla cu el… Eu am spus de anul trecut că 2022 este un an al răsturnărilor politice. Și ce vom vedea sunt răsturnări politice în SUA, în Rusia, în Franța…

De fapt și alte țări se vor implica în această nenorocire care începe în bătălia dintre Rusia intrând în Ucraina. Implicațiile politice sunt foarte grave și foarte urâte. Este prima bătălie reală după al Doilea Război Mondial. După 60 de ani, ne întoarcem înapoi, influențele planetare vin din nou să ne arate repetarea unor karme anterioare.  Ăsta este episodul care urmează și de aici multe alte consecințe care se răsfrâng  politic, economic, inflație șamd.” – a explicat Carmen Harra.