Carmen Iohannis, fotografie cu steagul României pe Vârful Moldoveanu. Cum a fost surprins soţul ei: „Domnul de ce stă cu spatele?”

Carmen Iohannis a postat în mediul online o fotografie în care apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. În fundalul imaginii apare și Klaus Iohannis, de vorbă cu mai multe persoane.

07 aug. 2023, 08:24
Carmen Iohannis, fotografie cu steagul României pe Vârful Moldoveanu. Cum a fost surprins soţul ei: „Domnul de ce stă cu spatele?”

Carmen Iohannis, fotografie cu steagul Românie pe Vârful Moldoveanu. Președintele Klaus Iohannis și soția sa i-au petrecut weekendul la munte. Mai multe imagini apărute pe rețelele sociale îi arată pe cei doi în vârf de munte, la peste 2.000 de m altitudine. Carmen Ioahnnis a postat pe Facebook o imagine în care apare pe Vârful Moldoveanu, ţinând în mână steagul României. În fundalul imaginii, Klaus Iohannis stă de vorbă cu mai multe persoane.

Citeşte şi: Câți bani câștigă profesoara Carmen Iohannis? Soția președintelui României face mai mulți bani din chirii

Carmen Iohannis, îmbrăcată în geacă şi pantaloni lungi, zâmbeşte, iar în fundal, cu spatele la cel care a realizat fotografia, stă preşedintele Klaus Iohannis, care discută cu mai multe persoane. Majoritatea celor care au adăugat comentarii la postare au felicitat-o pe soţia preşedintelui, dar o persoană a scris: „Felicitări, dar domnul de ce stă cu spatele?”.

Alături de cei doi a fost şi ultramaratonistul Polgar Levente Ioan, care a publicat o fotografie pe contul său de Facebook, în care apare alături de președintele Klaus Iohannis, pe Vârful Moldoveanu. „Traseul competiției de ieri la care am participat a urcat și pe Vârful Moldoveanu unde l-am întâlnit pe domnul președinte al României. M-a recunoscut imediat, am schimbat câteva vorbe, am vorbit și despre unele situații personale de la Aiud. M-a felicitat și încurajat”, a scris sportivul pe Facebook.