Carmen Iohannis, întâlnire cu Brigitte Macron. Ţinuta Primei Doamne a atras din nou privirile GALERIE FOTO

Carmen Iohannis îl însoțește pe președintele României, Klaus Iohannis, în vizita oficială din Franța. Cuplul prezidențial s-a întâlnit cu Brigitte și Emmanuel Macron.

27 nov. 2018, 17:03

Carmen şi Klaus Iohannis au răspuns pozitiv invitaţiei lui Brigitte şi Emmanuel Macron de-a le fi oaspeţi de onoare la Palatul Elysee și au luat parte la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris.

„Prima Doamnă” a României a ales să poarte o rochie albastră, asortată cu o pereche de pantofi nude și un palton alb. Vestimentația soției președintelui Franței a fost compusă dintr-o rochie gri, pantofi bleumarin și un palton negru.

Prima Doamnă a optat pentru o creaţie a ieşencei Andrea Tincu, mânecile transparente ale rochiei cloş, din brocart bleu, fiind un detaliu-semnătură al noii sale colecţii.

„La întalnirea cu reprezentanţii comunităţii române din Franţa, desfăşurată la Ambasada României din Paris, doamna Carmen Iohannis a purtat o rochie din brocart Andrea Tincu”, a scris designerul care a creat ţinuta Primei Doamne