Carmen Iohannis NU a schimbat ACEST LUCRU la ea de 50 de ani. Şi în clasa a I-a, dar şi la nuntă prima doamnă îl purta la fel FOTO

Carmen Iohannis a fost de multe ori ţinta criticilor în ceea ce priveşte ţinutele pe care le-a purtat la diverse evenimente. Un lucru însă este neschimbat de 50 de ani la prima doamnă, şi anume coafura. Soţia preşedintelui este tunsă bob încă din clasa a I-a. Nici măcar la nunta cu Klaus, Carmen Iohannis nu şi-a schimbat freza. 

17 aug. 2016, 09:56
Carmen Iohannis NU a schimbat ACEST LUCRU la ea de 50 de ani. Şi în clasa a I-a, dar şi la nuntă prima doamnă îl purta la fel FOTO

Prima doamnă este adepta tunsorii bob de aproape o jumătate de secol. Chiar dacă este cunoscută drept o persoană care vrea să fie mereu în pas cu moda, Carmen Iohannis este foarte conservatoare în ceea ce priveşte părul. Astfel că, în clasa a I-a, la nunta cu Klaus Iohannis, dar şi în prezent, când este soţie de preşedinte, ea preferă să aibe aceeaşi lungime a părului:

Cunoscutul hairstylist Geta Marin a vorbit pentru wowbiz.ro despre tunsoarea lui Carmen Iohannis:

„Carmen Iohannis si-a ales de mica, probabil, sa adopte tunsoarea clasica bob, intrucat, are un stil simplu, fara efervencente exagerate hairstylistice. In anii in care au trecut, ea s-a stabilizat pe aceasta linie a coafurii, intrucat a considerat ca i se potriveste. Acelasi lucru il cred si eu. Sotia presedintelui are un fir de par cu o textura normala si nu o ajuta sa il poarte lung! Sincer, nici nu i-ar veni bine, deoarece doamna Iohannis are un fel de a fi energic, caracteristic persoanelor active, care fac mult sport de intretinere.

 Acum, postura in care se gaseste nu ii permite nici atat multe derivatii, parul nu poate fi prea stilizat, coafura nu trebuie sa iasa din clasic sau elegant. Poate, as merge pe mai mult volum, cu varfurile ondulate, gen anii ’60,  dar aranjat pe trend-ul din ziua de astazi. Nu i-as recomanda deloc  culori deschise ale parului, poate doar puse in contrast, lumini si umbre, altfel, o imbatraneste”, a declarat aceasta. 

Cât despre o schimbare radicală a tunsorii primei doamne, hairstylist-ul nu are o părere prea bună:

Pe de alta parte, inteleg si schimbarea usoara de look pe care si-a facut-o acum. Doamnei Carmen Iohannis i se adevereste regula hairstylistilor, “cu trecerea timpului, parul se scurteaza,culoarea ajunge spre natural, iar fata trebuie sa fie libera pentru  luminozitate”, asa ca a ales sa isi faca mici transformari la nivelul coafurii.  Nu a iesit prea mult din tunsoare, doar a incercat o stilizare, cu o prindere usoara la spate si un tapat in partea bretonului. In concluzie, nu iese din zona ei de confort, ci prefera linia clasica! I se potriveste perfect pentru o prima doamna si sunt sigura ca nu va indrazni mai mult, fiindca ar fi un dezastru!”, a declarat Geta Marin.