Carmen Iohannis, primită cu flori în prima zi de şcoală: „Nu pot trăi fără ei” FOTO&VIDEO

Prima Doamnă a revenit la liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu unde este profesoară de engleză. În prima zi de şcoală, Carmen Iohannis s-a îmbrăţişat cu elevii, au făcut selfieuri împreună şi a primit flori, informează România TV.

14 sept. 2015, 08:34

Copiii abia aşteptau să îşi revadă diriginta şi profesoara de limba engleză.

Sunt foarte fericită să vă văd. Hai să facem o poză. Sunt şi mai frumoşi, tot mai frumoşi sunt şi tot mai deştepţi şi sper că tot mai cuminţi. Nu pot trăi fără ei„, a spus Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis a revenit la catedră la Sibiu, la liceul Gheorghe Lazăr, unde predă de ani. Bucuroasă să-şi revadă elevii, ea a făcut un selfie împreună cu ei, cu propriul telefon.

Este o zi foarte frumoasă. Sutnem foarte bucuroşi. Începe un an nou plin de speranţe. Sper să fie un an foarte bun şi să ne realizăm toate planurile şi toate intenţiile şi să fim bucuroşi în continuare. Aşa cum bucuria caracterizează tânăra generaţie, să fim caracterizaţi în acest an de bucurie„, a spus Prima doamnă.

La câte responsabilităţi are, să-şi facă timp şi pentru noi este chiar o onoare şi o mare plăcere„, a spus o elevă.

Este o persoană foarte drăguţă şi bună. Deosebită. Suntem foarte încântaţi că avem onoarea să fim elevii dânsei„, a spus o altă fată.

Suntem foarte bucuroşi că am revăzut-o. Chiar ne-a fost foarte dor de ea„, a spus un elev.

Prima doamnă s-a retras apoi cu copiii în clasă, unde a promis că va face şi mai multe poze.

Citeşte şi Iohannis deschide anul ŞCOLAR la Târgovişte: Le urez un AN BUN celor care simt EMOŢIA primei zile de şcoală