CARMEN IOHANNIS şi-a ţinut promisiunea faţă de elevii ei de la Sibiu

Carmen Iohannis, soţia şefului statului, i-a adus, joi, la Bucureşti pe elevii săi de la Sibiu, informează România TV. Prima Doamnă le-a promis celor din clasa la care este dirigintă, la scurtă vreme după ce Klaus Iohannis s-a instalat la Cotroceni, că va efectua cu aceştia o excursie la Bucureşti. Carmen Iohannis îşi sărbătoreşte joi şi numele.

23 apr. 2015, 11:15
CARMEN IOHANNIS şi-a ţinut promisiunea faţă de elevii ei de la Sibiu

Prima Doamnă, pe care o cheamă şi Georgeta, şi-a adus, joi de Sf. Gheorghe, în excursie la  Bucureşti, clasa la care este dirigintă, potrivit România TV.

Carmen Iohannis şi elevii săi, din clasa a IX-a, de la Colegiul Gheorghe Lazăr din Sibiu, au vizitat Palatul Parlamentului şi Muzeul Cotroceni. 

La începutul anului, Carmen Iohannis le-a promis elevilor din clasa sa că vor face o vizită la Bucureşti şi s-a ţinut de cuvânt.

„Ne-a invitat la Cotroceni și sperăm să rămână valabilă invitația și după plecarea dânsei. Nouă ne pare rău că pleacă, este o doamnă extraordinară, ne făcea să râdem, dar și reușea să ne facă să învățam”, povestea un elev al lui Carmen Iohannis.

Copiii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie bilingv, unde este diriginte Carmen Iohannis, i-au pregătit o surpriză în prima zi de după anunțarea rezultatelor alegerilor prezidențiale.

Copiii i-au pregătit dirigintei lor un buchet de flori și au așteptat-o în clasă cu mai multe mesaje notate pe tablă, printre care „Klaus Johannis președinte”, „Santa Klaus is coming to Cotroceni” și „Ține minte 3 cuvinte: Klaus Johannis președinte”.

În momentul în care a intrat în sala de clasă, copiii s-au ridicat în picioare și au început să intoneze imnul României. Elevii au pus, apoi, în boxe, melodia formației Queen, „We are the champions”.