Carmen Minune s-a căsătorit. Cum arată fata lui Adi Minune în rochia de mireasă FOTO

Carmen Simionescu și Bogdan Clăpescu au devenit soț și soție, cu puțin timp înainte ca fetița lor să se nască. Fiica lui Adi Minune a postat pe contul de socializare, imagini cu ea în rochie de mireasă.

30 iun. 2019, 17:03
Carmen Minune s-a căsătorit. Cum arată fata lui Adi Minune în rochia de mireasă FOTO

Carmen Simionescu a făcut senzație într-o rochie de mireasă mulată, care i-a scos în evidență sarcina avansată. Fiica lui Adi Minune a radiat de fericire, alături de familie și cei mai buni prieteni.

Carmen Minune, bombă-sexy la plajă. Fiica lui Adi Minune a renunţat la haine FOTO

Nașii cuplului sunt Bianca Oprișan și Alex Cristescu, iar alegerea a fost una dificilă pentru Karmen și partenerul său de viață.

„Acesta este un subiect sensibil pentru că avem mulți prieteni, însă ne dorim foarte tare ca părinții spirituali ai copilului nostru să fie un cuplu care să fie căsătorit, iar printre prietenii noștri, de vârsta noastră, nu se prea numără oameni cu căsnicii. Încă nu ne-am decis, avem câteva variante, însă nu știm sigur. Cert este că vrem ca aceștia să fie oameni de nădejde pe care copilul nostru să îi perceapă ca pe o a doua familie”, declara Carmen Minune la sfârșitul lunii martie.