Carmen s-a rupt cu totul de tatăl ei. Fata lui Adi Minune a luat o decizie surprinzătoare după fuga de acasă

Fiica lui Adrian Minune, în vârstă de 17 ani, a fugit de acasă aproape o săptămână, cu iubitul ei de 19 ani, după ce manelistul le-ar fi interzis relaţia. A urmat o perioadă grea pentru toată familia, însă acum se pare că lucrurile s-au liniştit. Adi Minune pare că s-a împăcat că fiica sa nu mai este o copilă şi a recunoscut că gestul ei a fost specific vârstei adolescenţei. Cu toate acestea, se pare ca fiica lui Minune vrea sa iasa de sub aripa taticului si sa se descurce singurica.

06 iun. 2014, 07:30
Carmen s-a rupt cu totul de tatăl ei. Fata lui Adi Minune a luat o decizie surprinzătoare după fuga de acasă

Ultima perioadă a fost extrem de grea pentru Adrian Minune, după ce fiica sa, Carmen, in varsta de 16 ani, a fugit de acasa cu iubitul sau, Franco. Disperat, manelistul si-a dat fiica in urmarire generala, iar mai apoi a angajat 20 de bodygurazi care sa o caute in cele mai asunse locuri din tara. Dupa sapte zile in care nimeni nu a stiut nimic de ea, Carmen si-a facut singura aparitia acasa la iubitul sau. Acum, Adi Minune pare că s-a împăcat că fiica sa nu mai este o copilă şi a recunoscut că gestul ei a fost specific vârstei adolescenţei. De dragul fetei lui, Adrian Minune l-a acceptat în familie şi pe iubitul acesteia.

Citeşte şi: Fiica lui Adi Minune îşi prezintă iubitul drept „soţul meu”. Manelistul va lua foc

Adi Minune ii promisese fiicei lui ca o va ajuta sa se lanseze in muzica, ii face piese si o va face artista in adevaratul sens al cuvantului. Se pare insa ca tanara nu mai vrea sa apeleze momentan la ajutorul tatalui si incearca sa se descurce singura. Serile trecute, paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Carmen la o terasa din Capitala. Tanara era cu iubitul ei, Franco, dar si cu impresarul Petrisor Rustem. Cei trei discutau despre o melodie pe care sa o inregistreze fiica lui Minune in studio.

Contactat telefonic, Adrian Minune a declarat ca stie tot ce face fiica lui. „Stiu ca fiica mea a fost la terasa cu Franco, nu ma deranjeaza. Stiu si ca va inregistra o piesa. Stiu tot ce face Carmen”, a declarat Adrian Minune.

Citeşte şi: Fata lui Adi Minune face ACUZAŢII GRAVE la adresa tatălui ei