Carmen Tănase a ajuns de urgenţă la spital. În ce stare se află acum actriţa

Carmen Tănase a ajuns la spital din cauză că s-a alarmat când a constatat că îi amorţea un picior şi o durea spatele atât de tare că nu mai putea merge.

19 iul. 2019, 08:01
Carmen Tănase a ajuns de urgenţă la spital. În ce stare se află acum actriţa

Carmen Tănase a mers să se asigure că nu suferă de vreo afecţiune gravă, care să-i pună viaţa în pericol.

„Răgazul acesta l-am folosit să-mi fac toate investigaţiile medicale. Este un cerc vicios programatul la medic. Am profitat de răgazul acesta, mi-am făcut şi eu controale, mă durea spatele, nu mai puteam merge, îmi amorţea un picior, inima îmi fâlfâia. Dar mai am. Am învăţat că trebuie să am grijă”, a spus Carmen Tanase la Antena Stars.

Carmen Tănase a ajuns la spital. Actriţa a profitat de perioada de pauză pe care o are acum, între filmări, şi a mers să se asigure că nu suferă de vreo afecţiune gravă, care să-i pună viaţa în pericol. Carmen Tănase s-a alarmat când a constatat că îi amorţea un picior şi o durea spatele atât de tare că nu mai putea merge.

Carmen Tănase, RĂZBOI CU PIŢIPOANCELE. Actriţa nu mai iese în oraş din cauza lor

În urma cu scurt timp, Carmen Tanase a vorbit deschis si a recunoscut ce o deranjeaza si de ce: „Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. Da, dar toată lumea… Nu vreau!”.

În urmă cu câţiva ani, Carmen Tănase s-a operat la glanda tiroidă, însă problemele nu au încetat pentru actriţă.

„Eram foarte nervoasă. Familia era lipită de pereți când intram în casă. Când m-am dus să mă operez, aveam o gușă enormă! Foloseam eșarfe chiar și la teatru, ca să o acopăr. A fost o simplă operație și m-am recuperat repede”, mărturisea actriţa în urmă cu ceva timp, recunoscând că suferă de o spondiloză cervicală.

Carmen Tănase a trecut cu bine prin două operaţii menite să o scape de durerea de spate, dar fără succes.