Carmen Tănase aruncă bomba! Care sunt alimentele de la care nu se poate abține actrița. „Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios”

Carmen Tănase este una dintre cele mai iubite și apreciate actrițe ale momentului. La cei 62 de ani ai săi, vedeta arată senzațional, însă a recunoscut că nu depune prea mult efort ca să se mențină în formă pentru că programul nu îi permite.

28 sept. 2023, 17:49
Carmen Tănase aruncă bomba! Care sunt alimentele de la care nu se poate abține actrița. „Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios”

Care sunt alimentele de la care nu se poate abține actrița. Deși nu se vede deloc pe aspectul fizic, Carmen Tănase s-a declarat a fi o adevărată gurmandă și că are o listă lungă de plăceri nevinovate pentru care este dispusă să facă oricând mici excepții.

Citește și Trucul prin care Carmen Tănase ține ridurile la distanță. Ce folosește actrița la 62 de ani: „Am sertarele pline”

Care sunt alimentele de la care nu se poate abține actrița

Cu toate acestea, actrița a subliniat că încearcă să își țină poftele în frâu pentru a ține la distanță kilogramele în plus.

„Îmi place mămăliga și plăceri vinovate am nenumărate. Mie îmi place să mănânc și se vede. Sunt un om pofticios. Încerc să mă mai abțin. Nu pot să spun o singură plăcere vinovată, că sunt multe. De exemplu, îmi plac gălețile acelea cu… știi ce zic? Nu știu dacă pot să dau nume. O dată pe an îmi iau câte o găleată din aia, știu că îmi fac rău, dar asta e”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Fanatik.

Mai mult, Carmen Tănase a mărturisit că este destul de critică cu ea și că de foarte multe ori găsește la ea lucruri care ar putea fi îmbunătățite.

„Tot timpul sunt critică cu mine. Eu nu mă prea plac. Foarte rar se întâmplă să zic da, uite aici mi-a ieșit. Întotdeauna e loc de mai bine și abia după ce fac un rol și mă uit îmi dau seama că aș fi putut mai bine. Sunt un om foarte critic cu mine.

Dacă e un critic de-al meu, acela sunt eu. Mă uit ca să știu ce am de făcut data următoare. Să știu ce aș putea să întreb, să văd cum dau la cameră dintr-o anumită poziție. Sunt multe lucruri tehnice pe care le înveți pe parcurs făcând și văzând”, a mai spus Carmen Tănase.

Trucul prin care Carmen Tănase ține ridurile la distanță

„Am o gamă de creme coreene excepționale. Le cumpăr de pe site-ul lor. Produsele cosmetice pe care eu le folosesc nu au fost testate pe animale. Cutiile produselor sunt din pai de orez, majoritatea. Deci ei au grijă de toate detaliile astea…se gândesc și la mediu înconjurător mult.

Cremele sunt foarte bune, rezultatele se văd foarte repede. Acasă am totul plin, sertarele sunt pline cu aceste produse. Îmi fac toată rutina cu acele creme pentru că este nevoie de la o anumită vârstă trebuie să faci asta. În tinerețe nu am făcut așa ceva pentru că nici nu erau atâtea, acum sunt atentă.

Folosesc și măști tip șervețel, sunt foarte bune, sunt îmbibate cu creme. Stau cu ele pe față până se usucă. Îmi fac bine la ten. Plus că mai am și cremă de noapte, iar atunci când sunt obosită și nu am timp să îmi mai fac rutina aceasta îmi pun rapid o mască de față și o las toată noaptea”, a declarat Carmen Tănase în cadrul unui podcast.

Citește și Carmen Tănase sare la gâtul autorităților. Ce o nemulțumește pe celebra actriță: ”Statul nu se va implica niciodată”