Carmen Tănase, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”

Carmen Tănase, în vârstă de 63 de ani, este una dintre cele mai cunoscute și iubite actrițe din România. Deși pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, actrița se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Ce a dezvăluit?

04 mai 2024, 08:48
Carmen Tănase, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „M-am dus pentru ceva și au descoperit altceva”

Invitată în podcastul lui Bursucu, Carmen Tănase, una dintre cele mai bune actrițe din țară, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are la 63 de ani. Ea a precizat că tușește de mai multe zile și că o doare spatele. În urma unei vizite la medic, ea a aflat că are scolioză și cifoză.

Nu renunță la viciile sale

Tușesc de câteva zile. Cu spatele sunt rău, praf, intervenția a fost ceva peste, un bonus, eu m-am dus pentru ceva și au descoperit altceva. Problema pentru care m-am dus nu s-a putut rezolva, pentru că sunt strâmbă din copilărie și acum, cu bătrânețea, s-a strâmbat și mai rău. Am scolioză și, mai nou, am și cifoză, pentru că stau cocoșată”, a declarat Carmen Tănase în podcastul lui Bursucu.

Nu-mi pasă, la asta nu renunț nici să mă omori (la țigară – n. red.). După ce că am trecut la device-uri, ai putea spune mulțumesc că nu ți-am făcut fum aici. Și ce? Să mor sănătoasă? Asta e chiar culmea, să nu pot să fumez sau să beau cafea? Altceva nici nu fac, atât. Nici nopțile nu le dorm, pentru că așa e profesia. Dacă se termină spectacolul la 22.00 și merg până acasă, nu te poți culca imediat ce ajungi acasă”, a mai precizat actrița.

Vezi AICI care a fost cea mai rea veste din viața actriței.