Carmen Tănase, dezvăluiri cutremurătoare despre cele mai grele momente: „M-am luat la trântă cu moartea”

Carmen Tănase a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre cele mai grele momente din viața ei. "M-am luat la trântă cu moartea",a spus ea, invitată la masa podcastului lui Mihai Morar.

24 ian. 2022, 14:38
Carmen Tănase, dezvăluiri cutremurătoare despre cele mai grele momente: „M-am luat la trântă cu moartea”

Podcastul ,”Fain & Simplu”, al lui Mihai Morar, care  a debutat anul acesta, avut-o ca invitată pe distinsa și îndrăgita actriță Carmen Tănase. Aceasta, după bunul obicei de a fi dezarmant de sinceră, nu ezită să ne descrie și nouă aspecte inedite, unele mai frumoase, altele mai dureroase din viața ei.

Actrița descrie momentul în care a ales să-și cumpere casa din satul Letca Veche, frumusețea acestui loc, lângă o pădure plină de animale, cu vecini extraordinari, modești, plini de frumos în sufletele lor, acestea au fost ,,ingredientele,, care au convins-o pe actriță să aleagă acest loc.

Podcastul realizat chiar cu o zi îaninte de aniversarea actriței, trece prin multe dintre etapele vieții sale. Una dintre acestea a fost momentul în care iubita actriță a ajuns o mamă singură dupa dureroasa pierdere a soțului. Carmen Tănase a rămas văduvă la vârsta de 39 de ani, însă nu și-a mai refăcut viața, concentrându-se pe carieră. Actrița a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre căsnicia cu Victor Parhon (Țucu), cel care i-a dăruit un fiu, pe Tudor, acum în vârstă de 28 de ani.

,,Eu m-am luat la trântă cu doamna aceea periculoasă în negru și i-am zis,, te înving! Am fost mereu pozitivă. Pozitivismul te ajută și într-o boală fizică și am ținut-o așa până în ultimul moment. Am crezut că pot învinge chiar și cruntul diagnostic. M-am luat la trântă cu moartea. Și m-a învins.

Am văzut că puterea lui vine și din mine, că are încredere deplină în mine. Intr-o situație normală ar fi întrebat medicii, s-ar fi interesat de starea lui, însă el nu. Când i-am dat vestea lui Tudor, băiatul meu, a fugit în baie și l-am auzit cum plânge. Stătea acolo și plângea. Tatăl lui Tudor a fost mult mai indulgent cu el,  îl iubea enorm. Să-ți pierzi tatăl la 11 ani este groaznic pentru orice copil. De atunci l-am văzut mai cinic, mai exigent., Nu am devenit o mamă superprotectivă, mi-am lăsat băiatul să studieze în Amsterdam, însă vreau să știu tot timpul dacă-i este bine sau dacă-i lipseste ceva. Copilul rămâne copil pănă închizi ochii!

M-am indragostit de Țucu, fostul meu soț pentru că avea un simț al umorului fantastic, l-am și testat în privința asta”, a spus Carmen Tănase râzând. „Ce părere ai de o femeie care mănâncă semințe? L-am întrebat la un moment dat, eu chiar scoțând o pungă cu semințe si mâncând din ea, dar de o femeie care râgâie? Și am scos un râgâit doar pentru a vedea cum reacționează”, a continuat ea.

Actrița, care și-a creat propriul destin prin voință, disciplină, talent și șansă, a trăit una dintre cele mai frumoase povești de dragoste și a găsit puterea să treacă peste pierderea dragostei ca să își crească frumos băiatul – ,”cea mai importantă întâlnire” din viața sa.


loading...
Partenerii noștri