Carmen Tănase, RĂZBOI CU PIŢIPOANCELE. Actriţa nu mai iese în oraş din cauza lor

Carmen Tănase, în vârstă de 58 de ani, este recunoscută pentru sinceritatea debordantă de la interviuri. Actriţa le-a desfiinţat de această dată pe toate piţipoancele.

17 iun. 2019, 12:35
Carmen Tănase, RĂZBOI CU PIŢIPOANCELE. Actriţa nu mai iese în oraş din cauza lor

Carmen Tănase, artistă de teatru, film și televiziune, a recunoscut că nu mai rezistă să audă cuvântul „piţipoance” şi că evită să meargă la premierele cinematografice tocmai ca să evite întâlnirea cu astfel de fete, scrie redactia.ro. De curând, marea actriţă le-a făcut praf pe piţipoance într-o apariţie la iUmor, de la Antena 1.

Citeşte şi Ultima fiţă a piţipoancelor: fotografii în poziţii indecente. Imaginile desfrâului GALERIE FOTO

„Lumea zice că sunt arogantă, dar nu sunt arogantă! (…) Cuvântul pentru mine a devenit de neauzit. Nu ştiu de ce, nu-l mai suport. Dacă îmi spune cineva: , chiar dacă lucrul acela este OK, nu îl fac! Nu vreau să stau în rând! Am făcut o fixaţie pentru asta! Nu vreau! De aceea nu vreau să merg la premiere. Nu vreau! Mă duc după o săptămână. da, dar toată lumea… Nu vreau!

Nu vreau să fiu ca toată lumea! Nu vreau să mă îmbrac de la nu ştiu ce casă, nu vreau! Nu suntem la fel! Deci, de ce trebuie să ne îmbrăcăm la fel? Operaţiile astea, care au un scop diabolic, fetele astea toate arată într-un fel. Toate fetele au cioc de raţă, bot de raţă şi arată toate la fel! Botul ăla de raţă le face să fie, zici că sunt surori gemene! Eu fug de chestia asta… Poate că am făcut o obsesie, poate că şi eu sunt exagerată. Dar unde văd această uniformizare, probabil că pic şi eu în partea cealaltă! În extrema cealaltă. Nu vreau să fiu la fel ca toată lumea nici toată lumea să fie la fel ca mine!”, a spus Carmen Tănase într-un interviu pentru emisiunea „Refresh by Oana Turcu”.