Carmen Tănase refuză certificatul de vaccinare: „O să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe. Nu mă autoizolez”

Carmen Tănase refuză certificatul de vaccinare. Actriţa a comentat măsura impusă de guvernanţi şi îşi menține poziţia de a refuza vaccinarea şi testarea. A mai subliniat că atât timp cât este cetățean al acestei țări, unde plătește taxe şi impozite are dreptul să intre oriunde vrea.

19 sept. 2021, 20:47
Carmen Tănase refuză certificatul de vaccinare: „O să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe. Nu mă autoizolez”

Carmen Tănase refuză certificatul de vaccinare. Întrebată dacă se va autoizola, actriţa a spus că nu, ca ea vrea să meargă mai departe numai că prin acest demers o va izola societatea.

Citeşte şi: Imagini impresionante făcute publice de Carmen Tănase cu locuinţa de la ţară în care s-a mutat. Care sunt planurile actriţei după ce s-a mutat în oaza de verdeaţă – VIDEO

Carmen Tănase refuză certificatul de vaccinare

Eu am dreptul să intru oriunde vreau eu. Nu poate nimeni să îmi ia acest drept, atâta vreme cât eu sunt cetățean al acestei țări plătitor de taxe și impozite.

În clipa în care va fi o lege și probabil că o să fie și asta pentru că demenţa la care s-a ajuns nu are măsură. În clipa în care se va ajunge și la treaba aceasta nu mă va mai interesa să mai fac parte dintr-o societate distopică și anormală.

Nu mă autoizolez, mă izolează societatea. Eu vreau să merg mai departe oriunde mergem și până acuma. Dacă societatea din care o fac parte și pe care o plătesc de-o viaţă mă izolează atunci stau la mine acasă prin lege.

Până nu este lege o să mă lupt cu ei pănă în pânzele albe”, a spus actriţa Carmen Tănase, potrivit Antena 3.

Carmen Tănase a părăsit Capitala

Carmen Tănase

şi-a manifestat, în urmă cu ceva timp, intenţia de a renunţa la viaţa din Capitală pentru a se retrage la ţară. Actrița a vândut, deja, toate proprietățile pe care le avea în Bucureşti şi a plecat „să respire aer curat”.

Am vândut tot ce aveam în București, am vrut să scap de mizeria de acolo, să respir aer curat și ne-am mutat la…țară. Încă nu am grădina mea, dar o voi face. Am o curte mare, așa cum mi-am dorit”, a declarat actrița.

În prezent, trăieşte o viaţă liniştită, departe de haosul oraşului, înconjurată de trei câini și 14 pisici.

Cea mai mare are 19 ani, toate sunt sterilizate și se înțeleg foarte bine cu cânii, doar au crescut împreună. Vin toate și dorm lângă mine”, a mai povestit ea.

Totuşi, „Flăcărica” nu se rupe şi de scenă. Ea va face naveta la Bucureşti atunci când va avea spectacole.