Carnavalul de la Rio 2014: Vezi cum trebuie să arate SÂNII DANSATOARELOR

Cu două luni înainte de defilările carnavalului de la Rio de Janeiro, o şcoală de samba a lansat un apel la candidaturi rezervate exclusiv dansatoarelor "fără silicon" în sâni.

20 dec. 2013, 17:53
Carnavalul de la Rio 2014: Vezi cum trebuie să arate SÂNII DANSATOARELOR

Paulo Menezes, organizatorul paradei şcolii Mocidade Independente de Padre Miguel, caută 20 de dansatoare care au sâni „frumoşi şi naturali2, a căror „mărime nu contează”, informează Agerpres.

Citeşte şi Braziliencele se DEZBRACĂ, din nou, pentru Carnavalul de la Rio GALERIE FOTO

În această ţară tropicală, unde îmbrăcămintea este de cele mai multe ori sumară, chirurgia estetică este la mare căutare. Brazilia este a doua ţară din lume, după SUA, în clasamentul numărului de operaţii estetice, cu peste 800.000 de intervenţii pe an, majoritatea pentru implanturi de silicon. Multe dintre frumuseţile carnavalului recurg adesea la astfel de operaţii. Costumul celor 20 de dansatoare alese – cel puţin partea de sus a acestuia – le va fi oferit gratis.

Anul acesta, preţul unui costum pentru paradele de pe Sambodrom variază de la 155 de euro la 370 de euro în medie. În general, dansatorii îşi plătesc propriile costume, cu excepţia celor care provin din „favelas”, mahalalele braziliene, care le primesc adesea gratuit.

Citeşte şi Un român a făcut senzaţie la Carnavalul de la Rio

Dansatoarele cu sâni „fără silicon” vor avea dificila responsabilitate de a deschide, cu coregrafia lor, defilarea şcolii respective de samba, care îşi va disputa titlul de „Campioana Carnavalului 2014” cu alte 11 şcoli.

Deschiderea paradelor, denumită „abre ala”, are o importanţă deosebită, deoarece generează prima impresie asupra celor 70.000 de spectatori şi juraţi ai Sambodromului de la Rio.