CARNAVALUL DE LA RIO. Cea mai sexy sărbătoare a anului este pe cale să înceapă. Cât te costă să ajungi acolo

Anul acesta Carnavalul de la Rio are loc în perioada 13-18 februarie, iar brazilienii promit 5 zile de sărbătoare adevărată de unde nu vor lipsi costumele frumoase, îmbrăcate, de asemenea, de brazilience splendide. Astfel, românii care vor să facă o escapadă în Brazilia, în doi, în perioada carnavalului vor plăti în jur de 6000 de euro.

09 feb. 2015, 08:20
CARNAVALUL DE LA RIO. Cea mai sexy sărbătoare a anului este pe cale să înceapă. Cât te costă să ajungi acolo

Carnavalul de la Rio înseamnă mai întâi plajele: Copacabana, Ipanema şi Leblon, locuri unde cele mai frumoase femei din lume sunt sufletul petrecerilor. Punctul de maximă atracţie este, însă Sambodromul, singura stradă unde mulţimea este organizată. Astfel, mijlocul străzii este lăsat liber pentru defilarea elevilor celor 18 şcoli de samba. Carele alegorice sunt împinse de bărbaţii, iar dansatorii îşi demonstrează măiestria îmbrăcaţi sumar sau chiar complet goi, deşi nuditatea nu este oficial admisă. Cei care doresc să intre în atmosferă îşi pot achiziţiona un costum pentru defilările şcolilor de Samba. Costumul costă aproximativ 650 de euro.

Citeşte şi Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna februarie 2015, în funcţie de zodia ta

Brazilienii se pregătesc intens de sărbătoarea pe care o va urmări o lume întreagă. Dansatoarele repetă mişcările provocatoare, iar muncitorii construiesc de zor sambadromul ce va găzdui peste 90 de mii de oameni. Mulţi dintre turişti merg la Rio de Janeiro special pentru a vedea cum se desfăşoară pregătirile pentru marele eveniment. Ei urcaă chiar şi pe sambadrom. Muncitorii construiesc cu multă migală platforma de dans, acolo unde participanţii îşi vor demonstra cunoştinele de samba.

Cum până la începerea carnavalului mai sunt două săptămâni, românii interesaţi au timp să se intereseze şi să achiziţioneze de la o agenţie de turism un pachet turistic pe această destinaţie în perioada carnavalului de la Rio. Cei care vor pleca spre Brazilia o vor face pentru mai multe zile, întrucât agenţiile au oferte cu minim 8 zile de sejur. Spre exemplu, 5travel.ro, pune la dispoziţia celor interesaţi de cel mai mare carnaval din lume un pachet turistic, cu plecare pe 12 februarie, cu 10 zile şi 8 nopţi de cazare, la un preţ de 2750 de euro. Cazarea se va face în hotelul Mirasol Copacabana din Rio de Janeiro, de 4 stele, iar regimul de masă va fi mic dejun, într-o singură zi turiştii având asigurat şi un prânz.

Citeşte şi Carnavalul de la Rio 2014: Vezi cum trebuie să arate SÂNII DANSATOARELOR

„La sosire pe aeroportul din Rio de Janeiro, veti intampinat de reprezentantul local si transferat cu masina privata la hotel. Ziua 02-13.02.2015. Veti pleca intr-un tur de o zi pentru a vizita cea mai importanta atractie din Rio de Janeiro–statuia lui Iisus Hristos de pe muntele Corcovado. Inainte de a urca pe muntele Corcovado, veti vizita Parcul National Tijuca. Dupa pranz veti face un tur in centrul istoric al orasului si veti incheia excursia cu o plimbare cu telecabina pana pe celebrul munte Sugar Loaf (Pao de Acucar). De aici veti putea admira Golful Guanabara si panorama orasului”, este programul turiştilor în primele două zile de vacanţă.