Carrefour va vinde telefoane Samsung şi Apple recondiționate în șapte hypermarketuri din țară și online după încheierea unui parteneriat cu Recommerce Group

Retailerul francez Carrefour va vinde telefooane mobile Samsung şi Apple recondiţionate în șapte hypermarketuri din țară și în magazinul său online. Decizia vine ca urmare a încheierii unui parteneriat cu Recommerce Group, un start-up specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand.

19 ian. 2022, 12:40
Carrefour va vinde telefoane Samsung şi Apple recondiționate în șapte hypermarketuri din țară și online după încheierea unui parteneriat cu Recommerce Group

Carrefour intră pe piaţa de telefonie mobilă şi va comercializa telefoane Samsung şi Apple recondiționate în șapte hypermarketuri din țară și online. Românii vor putea achiziţiona smartphone-uri recondiţionate în magazinul online Carrefour România, precum și magazinele fizice din Băneasa, Orhideea (București), Botoșani, Brăila, Constanța, Târgu Jiu și Felicia (Iași).

Prețurile telefoanelor recondiţionate sunt cu până la 50% mai mici decât cel al smartphone-urilor noi, iar garanția oferită este de 12 luni.

„Pentru noi, ca organizație dar și ca echipă, cel mai important este să privim întotdeauna către viitor, anticipând nevoile consumatorilor, cât și să considerăm sustenabilitatea planurilor noastre. Suntem mereu bucuroși să descoperim parteneri care împărtășesc viziunea noastră, iar Recommerce vine cu o ofertă excelentă pentru clienții noștri care doresc mai multe opțiuni ecologice sau accesibile în ceea ce privește smartphone-urile”,  a declarat Vincent Arnault, Director Achiziții & Supply Chain Carrefour România.

Citeşte şi: iOS 15.2 este disponibil pentru a fi descărcat. Apple vine cu o mulţime de actualizări pentru noua versiune

Oferta Carrefour vine ca urmare a unui parteneriat pe care retailerul francez l-a încheiat cu Recommerce Group, start-up specializat în recondiționarea și comercializarea de smartphone-uri second hand.

„Am lansat start-up-ul nostru în aprilie 2021, cu obiectivul de a deveni liderii pieței de smartphone-uri recondiționate în Europa de Est. Vizăm o piață care cuprinde aproximativ 10 țări din regiune, începând cu România, și înregistrează vânzări anuale de peste 50 de milioane de telefoane. Parteneriatele cu retaileri de renume și puternici precum Carrefour România, care ne împărtășesc pasiunea pentru dezvoltare, cât și principiile de sustenabilitate, reprezintă cel mai rapid mod pentru noi de a deveni lideri regionali”, a declarat Grégoire Vigroux, antreprenor.

Citeşte şi: Ce se întâmplă cu telefoanele care intră involuntar în roaming. Specialiştii atrag atenţia: Nu scuteşte utilizatorii de plata acestui serviciu!