CARTA JOCURILOR OLIMPICE. Şapte participanţi la SOCI 2014 s-au declarat HOMOSEXUALI, toţi sunt femei FOTO

CARTA JOCURILOR OLIMPICE. Între cei peste 2.500 de sportivi participanţi la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Soci doar şapte şi-au declarat public homosexualitatea. Interesant este că toţi cei şapte sunt femei, trei olandeze, o austriacă, o canadiancă, o slovenă şi o australiancă.

07 feb. 2014, 15:22

CARTA JOCURILOR OLIMPICE. Dacă facem un calcul simplu rezultă că doar 0.28% dintre participanţii la cea de-a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de la Soci sunt homosexuali.

Detaliu interesant, toţi cei şapte sportivi care şi-au făcut publică orientarea sexuală sunt femei: Ireen Wüst (patinaj), Sanne van Kerkhof (short track), Cheryl Maas (snowboard) – toate din Olanda, australianca Belle Brockhoff (snowboard), canadianca Anastasia Bucsis (patinaj), austriaca Daniela Iraschko-Stolz (sărituri cu schiurile) şi slovena Barbara Jezersek (schi fond).

Vezi şi CARTA JOCURILOR OLIMPICE: Protest amuzant împotriva discriminării de la Soci 2014 VIDEO

Neo-zeelandezul Blake Skejellerup (short track), care ar fi putut fi singurul bărbat declarat homosexual prezent la JO de la Soci, nu a reuşit să se califice pentru Olimpiadă.

Aceste statistici au apărut în plină polemică pe tema legilor anti-gay adoptate în Rusia, iar un site american privitor la sport şi homosexualitate, outsports.com, scrie că numărul sportivilor nedeclaraţi homosexuali este de ordinul zecilor, poate chiar mai mare de 100.

Vezi şi CARTA JOCURILOR OLIMPICE: Mesajul ascuns din logo GOOGLE