Casa Cristinei Țopescu a prins din nou viață. Ce s-a întâmplat cu vila în care a murit jurnalista

Casa Cristinei Țopescu din Tunari este acum locuită de muncitorii unei firme de construcții care a închiriat imobilul. Vila nu a aparținut vedetei ci a fost închiriată timp de trei ani de aceasta.

24 aug. 2022, 10:37
Casa Cristinei Țopescu a prins din nou viață. Ce s-a întâmplat cu vila în care a murit jurnalista

Cristina Țopescu, fiica regretatului Cristian Țopescu, a murit subit în iarna anului 2019, lăsând un gol imens în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o.

Decesul jurnalistei a fost declarat la trei săptămâni după ultimul contact al acesteia cu persoanele din exterior. Cristina Țopescu a fost găsită atunci în stare avansată de putrefacție, în vila sa din Tunari

Cauza morții Cristinei Țopescu, a fost stabilită cu exactitate în urmă cu mai bine de un an. Potrivit raportului medico-legal, jurnalista în vârstă de 59 de ani s-a stins din viață după un infarct miocardic, care se pare să fi survenit în timpul somnului.

Vestea decesului fostei prezentatore TV care devenise consilier al ministrului Sănătății de la acea dată, a șocat întreaga țară. Pe lângă modul abrupt în care și-a făcut apariția teribilul eveniment în spațiul public, au existat discuții și pe marginea animalelor de companie ale vedetei, doi dintre cei șapte câini ai Cristinei Țopescu fiind găsiți fără viață.

După tragicul eveniment, foarte mulți oameni s-au întrebat ce s-a întâmplat cu vila jurnalistei dar și cu animalele pe care aceasta le avea.

Ei bine, în casa fostei prezentatoare TV locuiesc acum muncitorii unei firme de constucții. Administratorul complexului le-a dezvăluit jurnaliștilor de la CANCAN.ro că vila din Tunari nu ar fi aparținut Cristinei Țopescu, susținănd că imobilul a fost închiriat timp de trei ani de către vedetă.

După decesul jurnalistei, vila ar fi fost renovată de către proprietarul de drept și închiriată mai departe unei firme de construcții, care își cazează muncitorii acolo.