Casă de schimb valutar JEFUITĂ în Baia Mare

O casă de schimb valutar, situată în centrul municipiului Baia Mare, a fost jefuită de persoane necunoscute, hoţii sustrăgând seiful care conţinea bani şi valută, în valoare totală de 104.000 de lei.

07 oct. 2013, 09:33
Casă de schimb valutar JEFUITĂ în Baia Mare

Administratorii casei de schimb valutar au fost audiaţi de poliţişti pentru a stabili un potenţial cerc de suspecţi, care să conducă la identificarea făptaşilor, potrivit Agerpres.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Maramureş, poliţia a fost sesizată, sâmbătă, cu privire la comiterea unui furt dintr-o casă de schimb valutar. Potrivit comunicatului, în perioada 04 octombrie, ora 17.00 – 05 octombrie, ora 08.30, persoane necunoscute au pătruns prin efracţie într-o casă de schimb valutar din Baia Mare, sustrăgând din interioriul acesteia un seif metalic în care se aflau lei şi valută. Prejudiciul cauzat este de 104.000 de lei.

Poliţiştii au demarat activităţile de cercetare şi investigare, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului.