Casă de schimb valutar, la un pas să fie jefuită. Totul a fost fotografiat de martori

Trei bărbaţi au încercat să fure banii unui bărbat, care venea să alimenteze o casă de schimb valutar din Timişoara. Câteva persoane aflate în zonă au fotografiat totul. 

12 oct. 2017, 14:26

Totul s-a petrecut în jurul orei 7,50, conform martorilor oculari.

„Am plecat spre serviciu și am observat la vreo 30 de metri de casa de schimb valutar doi indivizi dubioși. Aveau șepci în cap și glugi trase peste. Se uitau în toate direcțiile extrem de atenți, la marginea drumului. La un moment dat, chiar în fața casei de schimb valutar a oprit o mașină mică și a coborât un domn cu o pungă în mână.

Cei doi i-au făcut semn unui al treilea, aflat în apropiere, care a venit și direct l-a lovit pe cel cu punga. Probabil că avea mănuși cu întăritură că i-a spart arcada. Victima a strigat, dar a continuat să-l lovească. Agresorul nu s-a oprit când am strigat să-l lase în pace. A încercat să-i smulgă punga. Am aruncat geanta și când a văzut că mă duc spre el a luat-o la fugă. L-am urmărit printre blocuri până într-un parc unde-l așteptatu ceilalți doi”, a povestit un martor ocular pentru PRESSALERT.ro.

În imaginile surprinse de un martor se vede cum bărbatul care aducea banii e lovit, tras de păr și agresorul reușește doar să-i smulgă haina în încercarea de a lua punga. De asemenea, sunt surprinși într-un cadru și cei doi complici care privesc incidentul de la colțul blocului.

Nu a fost depusă nicio plângere, însă oamenii legii s-au autosesizat şi fac cercetări în acest caz.

Citeşte şi Portofel furat din magazin. Camerele de supraveghere au surprins totul VIDEO