Casă de vacanță la schimb cu o mașină electrică: „Să mor de foame și n-aș vinde-o”

Proprietarul și-a pus căsuța de vacanță la vânzare, dar nu exclude varianta de schimb cu o mașină electrică, nu mai veche de doi ani.

05 oct. 2022, 22:15
Casă de vacanță la schimb cu o mașină electrică: „Să mor de foame și n-aș vinde-o”

Căsuța de vacanță cu 2.000 de mp, aflată la 120 de km de București, la marginea unei păduri, a fost pusă de proprietar la vânzare cu prețul de 20.000 de euro. Acesta e dispus să ofere imobilul și în schimbul unui autoturism electric care să nu fie mai vechi de doi ani.

„Vând casă de vacanță, zona subcarpatică, priveliște superbă, liniște, aer curat, vecini minunați. Valea Mare Cricov, la 10 km de orașul Moreni, 120 km de București. Căsuța este micuță, veche de aproximativ 100 de ani, are izolație, termopan, încălzire pe lemne, compusă din ameră, hol și bucătărie. În spatele casei lipit o magazie unde este apă curentă, boiler electric, cabină cu duș.

O altă magazie separat construită în 2020 pentru diverse și lemne de foc, iar în spatele grădinii, o căsuță de 2/3 pentru joaca copiilor construită în 2022. Căsuța este amplasată pe un teren de 2000 mp cu o ușoară înclinație.

Facilități: apă curentă în curte, curent electric tras nou, contor pe stâlă, tv, interet, WC în curte, gaze la 200 m (fiind casă de vacanță nu am făcut demersuri pentru gaze). Pe teren am plantat pomi fructiferi altoiți, terenul este împrejmuit în totalitate. Locația este retrasă, lângă pădure, drum asfaltat până la poartă. Preț 20.000 euro urilată. Sau schimb cu autoturism electric an 2020-2022”, a scris proprietarul pe un grup de Facebook.

Citește și: Taxe mai mari pentru români. Guvernul creşte impozitele pe casă cu 50%

În timp ce unul dintre membrii acestui grup a părut interesat de ofertă, mai mulțăi i-au recomandat celui care a făcut anunțul să nu o vândă sau să mărească prețul.

„N-o dați cu banii ăștia! Cereți mai mult pe ea. Nu știu cum e interiorul, dar aș cere măcar un 30-35k. La case a crescut prețul enorm de mult”, a comentat un internaut la postare.

„Să mo de foame și n-aș vinde-o!”, a spus alt membru.

Citește și: Casa natală a părintelui Arsenie Boca, scoasă la vânzare de o agenţie imobiliară: „Aşteptăm ofertele dumneavoastră pentru cumpărarea acestui loc mirific”