Casa din copilărie a lui Kurt Cobain este de vânzare: Fotografii inedite cu locul unde s-a născut o LEGENDĂ

Casa în care a stat cântăreţul şi chitaristul american Kurt Cobain până la nouă ani şi apoi de la 16 la 20 este de vânzare, scrie joi revista Billboard. Familia fostului lider al grupului Nirvana ar vrea să realizeze un parteneriat pentru transformarea casei în muzeu.

26 sept. 2013, 19:24

Cu toate că este estimat la sub 67.000 dolari, bungalowul din 1923 este scos la vânzare totuşi cu 500.000 dolari de Wendy Cobain, mama artistului. Pentru a face reclamă casei, situate aproape de parcul dedicat memoriei muzicianului la Aberdeen, familia a publicat câteva fotografii, printre care una cu Kurt Cobain copil, surâzător, aşezat la pian, şi alta, cu artistul adolescent, imortalizat cu chitara în mână, în camera sa dezordonată. Se pare că şi astăzi pe pereţii camerei se află inscripţii scrise de membrii grupurilor Iron Maiden şi Led Zeppelin. Acolo s-ar mai afla şi salteaua lui Kurt, potrivit Mediafax.

Citeşte şi Imagini cu LOCUL ÎN CARE S-A SINUCIS Kurt Cobain, făcute publice pentru prima dată. GALERIE FOTO

Agenţia imobiliară aminteşte că multe din casele în care au stat vedete rock s-au transformat în destinaţii de plimbare, ca cele ale lui John Lennon şi Johnny Cash, sau în reşedinţe de vacanţă, cum ar fi ultima casă a lui Jim Morrison de la Hollywood.

Citeşte şi Trecutul cuminte al băieţilor răi. Cum arătau starurile rock în copilărie GALERIE FOTO

„Ne-am hotărât să vindem casa ca să lăsăm ceva de la Kurt şi sentimentele sunt împărţite fiindcă toţi am ţinut la ea şi avem atâtea amintiri frumoase de acolo. Însă familia noastră a plecat din statul Washington şi ne dăm seama că trebuie să plecăm şi din casă”, a spus Kim Cobain, sora cântăreţului.