Casa lui Toma Zaharia a fost SPARTĂ. Hoţii au fost prinşi: prima declaraţie a GENERALULUI

Casa generalului Toma Zaharia din localitatea Tărtăşeşti, Dâmboviţa, a fost spartă, sâmbătă. În cursul serii, poliţiştii au prins patru suspecţi care aveau bilete de avion pentru Portugalia.

12 ian. 2019, 18:39
Casa lui Toma Zaharia a fost SPARTĂ. Hoţii au fost prinşi: prima declaraţie a GENERALULUI

Suspecţii au fost depistaţi în Bucureşti, iar asupra lor au fost găsite bunurile susceptibile a fi sustrase: bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti, bani. Aceştia aveau bilete de avion pentru Portugalia. Bărbaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Toma Zaharia se afla la parastasul tatălui său atrunci când a fost călcat de hoţi.

O îndrăzneală mare, dar care nu mă surprinde. Hoţii au pătruns prin efracţie când mă aflam la parastaul tatălui meu. Au sustras 1.200 de lei şi câteva bijuterii de aur ale soţiei, nişte ceasuri de colecţie evaluate de 5.000 de lei. Mă deranjează că au răvăşut toată casa, au căutat dar nu au găsit cine ştie ce. Vreau să remarc profesionalismul poliţiştilor care i-au prins foarte repede şi au recuperat tot ce au furat”, a declarat Toma Zaharia la România TV.

Sărbători de iarnă la poliţie pentru un fotbalist celebru. Casa i-a fost spartă de hoţi de două ori într-o lună

„În această seară, poliţiştii din Dâmboviţa, în colaborare cu poliţişti ai Poliţiei Sectorului 1 din cadrul DGPMB au identificat 4 bărbaţi, bănuiţi de furtul din locuinţa situată pe raza localităţii Tărtăşeşti”, au precizat reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.