Casa în care a locuit Sergiu Nicolaescu se vinde în bitcoini. Cât costă şi unde este amplasată

Casa în care a locuit Sergiu Nicolaescu, situată într-o zonă de lux a Capitalei, a fost scoasă la vânzare. Este vorba despre un apartament situat la etajul doi al unui imobil de pe Bulevardul Dorobanți, în apropiere de Televiziunea Română.

14 oct. 2022, 19:13
Casa în care a locuit Sergiu Nicolaescu se vinde în bitcoini. Cât costă şi unde este amplasată
Casa în care a locuit Sergiu Nicolaiescu se vinde în bitcoini. Cât costă şi unde este amplasată

Casa în care a locuit Sergiu Nicolaescu se vinde în bitcoini. Agenția imobiliară care intermediază tranzacția a anunțat că suma care se cere în schimbul locuinţei poate fi plătită și în bitcoini! Apartamentul are 212 metri pătrați și este compus din living, o cameră pentru relaxare, hol, două dormitoare, două băi și bucătărie și dispune și de un garaj amplasat la parterul clădirii. Prețul este, bineînţeles, unul pe măsură: 930.000 de euro (peste 4.000 de euro pe metrul pătrat), respectiv 47,27 criptomonede bitcoin, scrie Impact.

Citeşte şi: Cu cât a fost vândut castelul din Apuseni, căruia Sergiu Nicolaescu i-a dat foc în filmul „Noi, cei din linia întâi”

Iolanda Nicolaescu, sora regizorului, a fost proprietara locuinţei până în 2017, când aceasta s-a stins din viață. Apoi, apartamentul i-a revenit Danei Nicolaescu, ultima soție a artistului, cu care acesta s-a cunoscut pe platoul de filmare și cu care și-ar fi dorit foarte mult să aibă și copii. Aceasteia i se spunea „Văduva albă” din cauza faptului că la moartea lui Sergiu Nicolaescu a fost îmbrăcată în alb!

Citeşte şi: Cum arată acum soţia lui Sergiu Nicolaescu, la 9 ani de la moartea actorului

Sergiu Nicolaescu a fost căsătorit de trei ori, iar ultima sa soție era cu 46 de ani mai mică. Regizorul a murit la vârsta de 83 de ani, pe 3 ianuarie 2013, la Spitalul Elias, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe. Pe plan profesional, Sergiu Nicolaescu a lăsat în urmă 54 de filme și 27 de coproducții.