Casa lui Gheorghe Dincă, scanată la milimetru. Anchetatorii decid dacă demolează locuinţa VIDEO

Publicat: Duminică, 18 August 2019 17:44 // Actualizat: Duminică, 18 August 2019 17:44 // Sursa: romaniatv.net

Anchetatorii decid lunie dacă vor demola casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal. Potrivit România TV cercetarea cu scannerul în curte s-a încheiat şi tot mâine va fi scanată casa, iar în funcţie de ce vor găsi în pereţi şi podea, vor decide dacă dărâmă sau nu locuinţa monstrului din Caracal. Între timp, au trecut două săptămâni de când anchetatorii au ridicat obiecte pătate de sânge din casă şi nici acum nu anunţat ce rezultate ADN au fost obţinute. 

Echipele de anchetatori au periat curtea din jurul casei groazei. Folosind un scanner performant au descoperit în pământ 10 zone suspecte unde densitatea era diferită şi unde se vor face exacavaţii. Peste câteva ore vor folosi din nou scannerul, în interiorul casei. 

Anchetatorii vor trece de maine la scanarea peretilor si a podelei si asta pentru ca au suspiciunea ca dinca ar fi putut ingropa acolo probe importante care pot rezolva aceasta ancheta.

Citeşte şi Monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, supărat că bea apă de la robinet şi nu are acces la televizor în arest

În funcţie de ce vor găsi în pereţi, vor decide dacă vor demloa bucată cu bucată casa. Între timp au făcut o descoperire şocantă: Gheorghe Dincă a acoperit pereţii cu ciment, sub care se aflau urme de sânge. Pete de sânge au fost găsite şi pe mai multe obiecte din casă, despre care anchetatorii nu mai oferă detalii. 

Primele probe au fost descoperite de anchetatori înca de pe 3 august, fiind vorba atunci de noptieră, rucsac şi o şapcă pe care erau urme de sânge. Pe 10 august au fost ridicate şi duse la laborator un calendar, o pereche de pantaloni bărbăteşti şi un cearşaf, toatu cu urme de sânge pe ele.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H