Casa lui Johnny Hallyday a fost călcată de hoţi. Infractorii au furat ceasuri şi bijuterii. Valoarea prejudiciului nu se cunoaşte

Reşedinţa din Marnes-la-Coquette (Hauts-de-Seine) a fost jefuită luni seara. Hoţii au furat ceasuri şi bijuterii preţioase, a precizat Parchetul din Nanterre. Valoarea prejudiciului nu este cunoscută deocamdată, informează aceeaşi sursă. 

22 nov. 2018, 17:56

În aceeaşi seară, trei bărbaţi au fost interpelaţi şi plasaţi în arest, aceştia fiind eliberaţi ulterior, a precizat aceeaşi sursă. 

Gardienii proprietăţii artistului – „La Savannah” – unde artistul s-a stins din viaţă, în decembrie 2017, au descoperit furtul luni seara, în jurul orei 20:30, a precizat o sursă din poliţie, potrivit RTL.

Hoţii au pătruns în casa artistului pe o fereastră, a adăugat sursa.

Citeşte şi Bijuterii în valoare de 800.000 de euro, furate de la o prinţesă

În data de 6 decembrie 2017 – ziua în care artistul a încetat din viaţă – o mulţime de fani ai artistului  se adunase în faţa gardului reşedinţei şi  forţa grilajul vilei care este înconjurată de un parc. Vila se află în apropiere de Paris.

După moartea artistului, s-a deschis un litigiu judiciar privind moştenirea lui, care îi opune pe copiii săi şi pe văduva artistului. Tribunalul din Nanterre a îngheţat o parte din bunurile artistului, în aprilie şi i-a interzis  văduvei sale, Laeticia Hallyday, să vândă proprietatea din Marnes.