Casa ororilor: Zece copii au fost torturaţi, ţinuţi în condiţii inumane, sordide, de neimaginat GALERIE FOTO

Zece copii au fost găsiţi în viaţă, dar în condiţii sordide, într-o casă din California unde ei erau torturaţi fizic şi psihic de către părinţii lor, au informat autorităţile judiciare americane.

17 mai 2018, 07:48

În mod sistematic, aceşti copii erau bătuţi, sugrumaţi, muşcaţi, ameninţaţi cu arme ca arbaletele şi cu pistoale cu aer comprimat. De asemenea, părinţii acestor copii îi loveau  cu diferite arme, între care şi bastoane şi cu bâte de baseball şi torturaţi după modelul american al „simulării înecului”, se arată într-un act de acuzare emis de Parchet, care a mai precizat că unii dintre copii au fost arşi cu apă fierbinte .

În urma acestor orori, copiii s-au ales cu răni de diferite grade, cu cicatrici şi chiar şi cu oase rupte.

Părinţii criminali au fost arestaţi

Părinţii copiilor au fost arestaţi după dispariţia unuia dintre copii. Ina Rogers, în vârstă de 30 de ani, care este mama acestor copii şi soţul ei, Jonathan Allen, de 29 de ani,  au fost arestaţi în data de 31 Martie, fiind găsiţi la domiciliul lor din Fairfield, la Nord de San Francisco, după ce poliţia fusese sesizată de dispariţia unui copil.

Când poliţiştii au intrat în casă, au avut parte de scene ca în firmele horror: mizerie peste tot, de la pubele negolite şi până la excremente împrăştiate în toată casa.

În cursul anchetei, copiii au povestit despre toate etapele torturii aplicate de părinţii lor de-a lungul mai multor ani. Ei au dezvăluit că şi mama lor participa activ alături de soţul ei la aceste crime. La început, ea a primit doar un cap de acuzare, dar pe măsura altor dovezi despre acest caz, femeia a ajuns la nouă capete de acuzare şi a fost plasată în detenţie, cerându-i-se să depună o cauţiune de 495.000 de dolari.

Tatăl copiilor – principalul autor al torturilor împotriva copiilor familiei a fost inculpat pentru şapte capete de acuzare de tortură şi nouă, de abuzuri şi ispăşeşte pedeapsa cu închisoarea.

Cazul soţilor Rogers şi Allen aminteşte de o altă descoperire sinistră în California, la începutul acestui an, unde soţii Louise şi David Turpin, care şi-au sechestrat şi înfometat 13 copii timp de mai mulţi ani. Cei doi soţi au fost inculpaţi în ianuarie 2018, fiind acuzaţi de tortură şi rele tratamente aplicate minorilor.