CASA REGALĂ, zguduită din temelii la vremea respectivă. Prinţesa Diana, tort sexy pentru aniversarea de 13 de ani a Prinţului William

Prințesa Diana era o altfel de mamă decât cele din familiile regale. Ea avea simțului umorului extrem de dezvoltat și iubea să facă glume cu fii ei și să-i pună în situații – să nu spunem jenante – vom spune inedite.

25 aug. 2017, 11:25

Ce s-a întâmplat la aniversarea de 13 ani a Prințului William stă mărturie pentru cele spuse mai jos, scrie okmagazine.ro. Darren McGrady, fostul bucătar-șef al Prințesei Diana, a mărturisit recent, printr-un interviu acordat celor de la revista „Hello” că regretata prințesă a vrut să-i pregătească o surpriză de proporții de ziua fiului adolescent, și, spunem noi, chiar a reușit.

Citeşte şi Un documentar dedicat prinţesei Diana va fi difuzat de TLC pe 31 august

Chipurile, pentru aniversarea de 13 ani a Prințului William, Diana a pregătit un tort care semăna cu o pereche de sâni. Mai mult de atât, aceasta le-a invitat pe supermodelele Claudia Schiffer, Christy Turlington și Naomi Campbell la palat, pentru a-l surprinde pe fiul adolescent la venirea de la școală. Cum au decurs lucrurile știm deja, căci William a povestit chiar recent cât de emoționat, dar totodată jenat, a fost la întâlnirea cu acestea.

Revenind la tortul inedit, Darren spune că alegerea Prințesei a fost o surpriză chiar și pentru el, deși îi cunoștea simțul umorului: „Am venit într-o dimineață și-am deschis frigiderul și mare mi-a fost surpriza să văd cea mai mare pereche de sâni pe care am văzut-o vreodată. Prințesa comandase un tort în formă de sâni pentru aniversarea de 13 ani a Prințului William. Mi-aș dori să-l fi fotografiat. Nu am știu nimic despre asta, mi-am zis doar „Ce Dumnezeu e asta?” și mi s-a spus că e tortul comandat de Prințesă pentru fiul ei. (…) Prințesa iubea să-i pună în situații stânjenitoare, dar amuzante, pe cei din jur, fie că era vorba de o glumă riscantă, fie că era vorba de altceva. (…) William s-a făcut roșu la față când l-a văzut”.