Casa unui om de afaceri, atacată de un hoţ. Mama şi fiica afaceristului erau într-o altă cameră

Un hoţ a intat în casă peste familia unui om de afaceri din Arad de unde a furat ceasuri de valoare în timp ce mama şi fiica afaceristului erau într-o altă cameră. Individul a reuşit să fugă cu prada, dar a fost filmat de camerele de supraveghere.

22 iul. 2016, 09:31
Casa unui om de afaceri, atacată de un hoţ. Mama şi fiica afaceristului erau într-o altă cameră

Un individ care a furat mai multe casete cu ceasuri de valoare, de la un om de afaceri din Vladimirescu, este căutat de polițiști, dar și de păgubit, care a reușit să obțină imagini cu suspectul în timp ce acesta pleacă, relaxat, cu prada sub subsuoară. Alte persoane, care au aflat despre incident de pe rețelele de socializare, au anunțat că au pățit la fel.

Suspectul apare pe camerele de supraveghere de pe o stradă din apropierea domiciliului celui prădat alergând ușor, apoi mergând la pas. Individul cară casetele cu cele 26 de ceasuri, Rolex, Hublot, Daymond Rene şi alte mărci consacrate, majoritatea elvețiene, la subraț. Hoțul este extrem de calm și nu dă nimic de bănuit, astfel că cei câțiva localnici pe lângă care a trecut nu și-au imaginat că individul tocmai a dat o spargere în vecinătate.

Potrivit aradon.ro, omul de afaceri a anunțat că este dispus să ofere 1.000 de euro recompensa oricăruia dintre cei care pot să ofere informații cu privire la suspect sau la locul în care s-ar afla ceasurile.

Informațiile pot fi transmise direct Poliției sau la numerele de telefon 0744.626.753 și 0742.413.303.