Căsătoria care face înconjurul lumii. Şeful Poliţiei de 47 de ani şi-a luat soţie de 17 ani. Este bigam VIDEO

Un scandal de proporţii s-a stârnit în Cecenia, după ce şeful Poliţiei s-a însurat cu o tânără de numai 17 ani. Mireasa a fost forţată să se mărite, după o serie de ameninţări.

21 mai 2015, 06:29

Adolescenta a fost obligată să accepte cererea în căsătorie după ce oficialul a ameninţat că o va răpi şi că îi va pedepsi familia.

Toate astea s-au întâmplat cu binecuvântarea liderului de la Groznîi, RAMZAN Kadîrov. Mai mult, acesta a sfătuit bărbaţii să îşi ţină femeile închise în casă, fără acces la internet.

Mireasa de numai 17 ani a şefului poliţiei cecene a fost departe de a fi fericită în ziua nunţii, după cum se vede şi în imaginile filmate la ceremonie.

Citeşte şi DECIZIE CRUNTĂ. O tânăra s-a sinucis după ce a fost forţată să se mărite cu violatorul ei

Potrivit presei, bărbatul de 47 de ani a cerut-o pe adolescentă de soţie de trei ori, dar fata l-a refuzat. Furios, acesta a recurs în cele din urmă la ameninţări, până când copila a acceptat, în ciuda faptului că bărbatul mai are o soţie şi un fiu.

Totul s-a derulat cu binecuvântarea liderului cecen Ramzan Kadîrov, care a şi asistat la ceremonie şi la petrecerea de după, potrivit România TV.

Imaginile cu mireasa-copil, cu ochii aproape în lacrimi, au făcut înconjurul lumii şi au stârnit un val de indignare. Autorităţile occidentale, dar şi opinia publică au condamnat acestă căsătorie forţată, ce încalcă drepturile omului.

Citeşte şi O femeie promite că se va căsători cu orice bărbat, dar are o singură condiţie. Ce scrie pe pancartă

La rândul lor, mai mulţi oficiali ruşi au subliniat că Moscova, de care aparţine Republica Cecenă, interzice poligamia şi căsătoria minorilor. Însă comisarul rus pentru drepturile copilului a apărat nunta şi a spus că femeile din Caucaz sunt nevoite să se mărite foarte tinere, pentru că la 37 de ani sunt deja pline de riduri. El a revenit ulterior asupra declaraţiilor şi şi-a cerut scuze.

În faţa acestui val de condamnare, reacţia liderului cecen a fost incredibilă. El consideră că lumea întreagă a aflat despre nuntă pentru că soţiile invitaţilor au avut acces la reţele de socializare. Aşa că le-a cerut cecenilor să îşi ţină nevestele încuiate în case, fără internet.